گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 06:39 نام شما در بازی abolfazl1186king نام ادمین یا ناظمی که شما را Ban کرده است نمیدونم توضیحات و دلیل محرومیت cheat مدارک ثابت کردن محرومیت اشتباه من تو سمپ نام هی می پره و موقع پلیس دونبالمه آفلاین میشم و دوباره میام تو ادمین فکر میکند من از چیت یا مودی استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 07:00 در 19 دقیقه قبل، abolfazl1186king گفته است : نام شما در بازی abolfazl1186king نام ادمین یا ناظمی که شما را Ban کرده است نمیدونم توضیحات و دلیل محرومیت cheat مدارک ثابت کردن محرومیت اشتباه من تو سمپ نام هی می پره و موقع پلیس دونبالمه آفلاین میشم و دوباره میام تو ادمین فکر میکند من از چیت یا مودی استفاده میکنم پس چجوری منو با یه ضرب از ماشین پرت کردی بیرون و در همون لحظه مردم؟ حتی بدون اینکه یه مشت بزنی بعدشم، تو از کجا میدونی که بخواطر چیت بن شدی؟ اینا مدارکيه که باعث میشه آن بن نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 10:38 مدارک و توضیخات کامل نیست. همچنین اسکرین صفحه ابتدایی بازی و لول رو ذکر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر