گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 (ویرایش شده) خب خب وقت رفتن ما هم فرا رسید تو این چند ماه که تیجی بود خیلی ها زیرمو کشیدن من زیره کسیو نکشیدم خیلی بدمو خواستن من بد کسیو نخواستم خیلی ها بهم فحش دادن فحششون دادم 2 ماه هلپر بودم بیشتر از 1000 تا هلپمی جواب دادم ته اف بی آی رو در آوردم خیلی خوش گذشت چند نفرو تگ می کنم اگه کسی رو یادم رفت ببخشید @Dr_Jones از هلپریم خوشت میومد @RoberT با اینکه بدی کردی در حقم باز هم آرزو موفقیت دارم برات @erFan خیلی دوست داشتم ازم تست ادمینی بگیری ولی قسمت نشد و اصلا هم ناراحت نیستم شاید لیاقت نداشتم @Frank اگه ویزاردی بست ادمین @Stroke دنبال بهونه برای بن دادنم بودی که قسمت نشد موفق باشی @SpicY آخرش نفهمیدم چرا ازم دلخوری هر چی هست حلال کن @Juice بست هلپر مطمئنم اگه ادمین شی بهترین ادمین میشی @Freeze یک زمانی تورو رفیق خودم میدونستم ... موفق باشی @Amir ممنون از وارد کردنم به بکس نوپو @UncleMasih موفق باشی در قامت ادمینی @Pedixer شما هم امیدوارم ادمین شی @erfan512 & @Sabriel دو تا داداش که جفتتون جزو دوستام بودین @Tami TGGallery مارکوبص پادشاه @Demon چیت شناس و تشکر از کل بکس نوپو و سلاطین بخاطر خاطره های خوشی که از سمپ برام به جا گذاشتین هلپر سابق سمپ [A]bolfazl امضا: یا حق ویرایش شده در بهمن 99 توسط AboL-Killer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 4 minutes ago, AboL-Killer said: خب خب وقت رفتن ما هم فرا رسید تو این چند ماه که تیجی بود خیلی ها زیرمو کشیدن من زیره کسیو نکشیدم خیلی بدمو خواستن من بد کسیو نخواستم خیلی ها بهم فحش دادن فحششون دادم 2 ماه هلپر بودم بیشتر از 1000 تا هلپمی جواب دادم ته اف بی آی رو در آوردم خیلی خوش گذشت چند نفرو تگ می کنم اگه کسی رو یادم رفت ببخشید @Dr_Jones از هلپریم خوشت میومد @RoberT با اینکه بدی کردی در حقم باز هم آرزو موفقیت دارم برات @erFan خیلی دوست داشتم ازم تست ادمینی بگیری ولی قسمت نشد و اصلا هم ناراحت نیستم شاید لیاقت نداشتم @Frank اگه ویزاردی بست ادمین @Stroke دنبال بهونه برای بن دادنم بودی که قسمت نشد موفق باشی @SpicY آخرش نفهمیدم چرا ازم دلخوری هر چی هست حلال کن @Juice بست هلپر مطمئنم اگه ادمین شی بهترین ادمین میشی @Freeze یک زمانی تورو رفیق خودم میدونستم ... موفق باشی @Amir ممنون از وارد کردنم به بکس نوپو @UncleMasih موفق باشی در قامت ادمینی @Pedixer شما هم امیدوارم ادمین شی @erfan512 & @Sabriel دو تا داداش که جفتتون جزو دوستام بودین @Tami مارکوبص @Demon چیت شناس و تشکر از کل بکس نوپو و سلاطین بخاطر خاطره های خوشی که از سمپ برام به جا گذاشتین هلپر سابق سمپ [A]bolfazl امضا: Shenakhti Azat Nadaram Vali Harja Miri Movafaq Bashi Bye نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 (ویرایش شده) ایشالله تو زندگیت موفق باشی ببخشید تو Ts جرت دادم داش اگه داری میری اموالی پولی خونه ای چیزی داری بده دوستات یا دشمنات یا کسایی که فکر میکنن آدم بدی هستی مثل من Bye ویرایش شده در بهمن 99 توسط XxXx_Mr_Noob_XxXx نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 (ویرایش شده) Bye Enshala To Zendgit Movafagh Bashi ویرایش شده در بهمن 99 توسط erfan512 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 6 دقیقه قبل، AboL-Killer گفته است : خب خب وقت رفتن ما هم فرا رسید تو این چند ماه که تیجی بود خیلی ها زیرمو کشیدن من زیره کسیو نکشیدم خیلی بدمو خواستن من بد کسیو نخواستم خیلی ها بهم فحش دادن فحششون دادم 2 ماه هلپر بودم بیشتر از 1000 تا هلپمی جواب دادم ته اف بی آی رو در آوردم خیلی خوش گذشت چند نفرو تگ می کنم اگه کسی رو یادم رفت ببخشید @Dr_Jones از هلپریم خوشت میومد @RoberT با اینکه بدی کردی در حقم باز هم آرزو موفقیت دارم برات @erFan خیلی دوست داشتم ازم تست ادمینی بگیری ولی قسمت نشد و اصلا هم ناراحت نیستم شاید لیاقت نداشتم @Frank اگه ویزاردی بست ادمین @Stroke دنبال بهونه برای بن دادنم بودی که قسمت نشد موفق باشی @SpicY آخرش نفهمیدم چرا ازم دلخوری هر چی هست حلال کن @Juice بست هلپر مطمئنم اگه ادمین شی بهترین ادمین میشی @Freeze یک زمانی تورو رفیق خودم میدونستم ... موفق باشی @Amir ممنون از وارد کردنم به بکس نوپو @UncleMasih موفق باشی در قامت ادمینی @Pedixer شما هم امیدوارم ادمین شی @erfan512 & @Sabriel دو تا داداش که جفتتون جزو دوستام بودین @Tami مارکوبص @Demon چیت شناس و تشکر از کل بکس نوپو و سلاطین بخاطر خاطره های خوشی که از سمپ برام به جا گذاشتین هلپر سابق سمپ [A]bolfazl امضا: یا حق ای مارکبصو درد. ای مارکبصو زهر مار! همه رو خوب معرفی میکنی بعد به من میرسه میگی مارکبص؟ =| بای باو... =|||| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 12 minutes ago, XxXx_Mr_Noob_XxXx said: ایشالله تو زندگیت موفق باشی ببخشید تو Ts جرت دادم داش اگه داری میری اموالی پولی خونه ای چیزی داری بده دوستات یا دشمنات یا کسایی که فکر میکنن آدم بدی هستی مثل من Bye بلاکت کردم دیگه .. هم نمی تونی بخوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 12 minutes ago, Tami said: ای مارکبصو درد. ای مارکبصو زهر مار! همه رو خوب معرفی میکنی بعد به من میرسه میگی مارکبص؟ =| بای باو... =|||| باشه باو شما پادشاه TGGallery هستی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 ابولفضل سلام ببخشید خیلی باهات بد بودم یا به نظر خودم ولی حلالم کن ارزوی موفقیت برات میکنم❤❤ [Abolfazl] Ya Hagh. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 1 minute ago, [Toxic] said: ابولفضل سلام ببخشید خیلی باهات بد بودم یا به نظر خودم ولی حلالم کن ارزوی موفقیت برات میکنم❤❤ [Abolfazl] Ya Hagh. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 18 minutes ago, Tami said: ای مارکبصو درد. ای مارکبصو زهر مار! همه رو خوب معرفی میکنی بعد به من میرسه میگی مارکبص؟ =| بای باو... =|||| به عشقه خودت ادیت زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 بای امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 27 دقیقه قبل، AboL-Killer گفته است : خب خب وقت رفتن ما هم فرا رسید تو این چند ماه که تیجی بود خیلی ها زیرمو کشیدن من زیره کسیو نکشیدم خیلی بدمو خواستن من بد کسیو نخواستم خیلی ها بهم فحش دادن فحششون دادم 2 ماه هلپر بودم بیشتر از 1000 تا هلپمی جواب دادم ته اف بی آی رو در آوردم خیلی خوش گذشت چند نفرو تگ می کنم اگه کسی رو یادم رفت ببخشید @Dr_Jones از هلپریم خوشت میومد @RoberT با اینکه بدی کردی در حقم باز هم آرزو موفقیت دارم برات @erFan خیلی دوست داشتم ازم تست ادمینی بگیری ولی قسمت نشد و اصلا هم ناراحت نیستم شاید لیاقت نداشتم @Frank اگه ویزاردی بست ادمین @Stroke دنبال بهونه برای بن دادنم بودی که قسمت نشد موفق باشی @SpicY آخرش نفهمیدم چرا ازم دلخوری هر چی هست حلال کن @Juice بست هلپر مطمئنم اگه ادمین شی بهترین ادمین میشی @Freeze یک زمانی تورو رفیق خودم میدونستم ... موفق باشی @Amir ممنون از وارد کردنم به بکس نوپو @UncleMasih موفق باشی در قامت ادمینی @Pedixer شما هم امیدوارم ادمین شی @erfan512 & @Sabriel دو تا داداش که جفتتون جزو دوستام بودین @Tami TGGallery مارکوبص پادشاه @Demon چیت شناس و تشکر از کل بکس نوپو و سلاطین بخاطر خاطره های خوشی که از سمپ برام به جا گذاشتین هلپر سابق سمپ [A]bolfazl امضا: یا حق خداحافظ Abol Kiwler xD خیلی آدم خوبی بودی ولی بعضی وقتا از کوره در میرفتی موفق باشی❤ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 جای خالی را پر کنید: یک ... کمتر. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 Just now, mahdinn said: خداحافظ Abol Kiwler xD خیلی آدم خوبی بودی ولی بعضی وقتا از کوره در میرفتی موفق باشی❤ اگه ناراحت شدی شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 Just now, jang said: جای خالی را پر کنید: یک ... کمتر. وقتی شما شرتو کم کنی میشه پرش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در هم اکنون، AboL-Killer گفته است : وقتی شما شرتو کم کنی میشه پرش کرد فلا که شما داری کمش میکنی |: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 Just now, jang said: فلا که شما داری کمش میکنی |: شما نه منو میشناسی نه ازت خوشم میاد چرا تو تاپیک بای بنده داری شیرجه میری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 1 دقیقه قبل، AboL-Killer گفته است : شما نه منو میشناسی نه ازت خوشم میاد چرا تو تاپیک بای بنده داری شیرجه میری؟ من اگه شمارو میشناختم خودم جای خالی رو پر میکردم ولی گذاشتم کسانی که میشناسنت پر کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 1 minute ago, jang said: من اگه شمارو میشناختم خودم جای خالی رو پر میکردم ولی گذاشتم کسانی که میشناسنت پر کنن. منتظرم پر کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 10 minutes ago, Ali.rayisi said: بای امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی امیدوارم شما هم به هرچی میخوای چه تو گیم چه واقعیت برسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 Harja miri movafagh bashi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 3 minutes ago, Angel said: Harja miri movafagh bashi تو هم همینطور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 48 دقیقه قبل، AboL-Killer گفته است : خب خب وقت رفتن ما هم فرا رسید تو این چند ماه که تیجی بود خیلی ها زیرمو کشیدن من زیره کسیو نکشیدم خیلی بدمو خواستن من بد کسیو نخواستم خیلی ها بهم فحش دادن فحششون دادم 2 ماه هلپر بودم بیشتر از 1000 تا هلپمی جواب دادم ته اف بی آی رو در آوردم خیلی خوش گذشت چند نفرو تگ می کنم اگه کسی رو یادم رفت ببخشید @Dr_Jones از هلپریم خوشت میومد @RoberT با اینکه بدی کردی در حقم باز هم آرزو موفقیت دارم برات @erFan خیلی دوست داشتم ازم تست ادمینی بگیری ولی قسمت نشد و اصلا هم ناراحت نیستم شاید لیاقت نداشتم @Frank اگه ویزاردی بست ادمین @Stroke دنبال بهونه برای بن دادنم بودی که قسمت نشد موفق باشی @SpicY آخرش نفهمیدم چرا ازم دلخوری هر چی هست حلال کن @Juice بست هلپر مطمئنم اگه ادمین شی بهترین ادمین میشی @Freeze یک زمانی تورو رفیق خودم میدونستم ... موفق باشی @Amir ممنون از وارد کردنم به بکس نوپو @UncleMasih موفق باشی در قامت ادمینی @Pedixer شما هم امیدوارم ادمین شی @erfan512 & @Sabriel دو تا داداش که جفتتون جزو دوستام بودین @Tami TGGallery مارکوبص پادشاه @Demon چیت شناس و تشکر از کل بکس نوپو و سلاطین بخاطر خاطره های خوشی که از سمپ برام به جا گذاشتین هلپر سابق سمپ [A]bolfazl امضا: یا حق Movafagh Bashi xDD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 در 29 دقیقه قبل، AboL-Killer گفته است : بلاکت کردم دیگه .. هم نمی تونی بخوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 99 7 minutes ago, XxXx_Mr_Noob_XxXx said: عشقی 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر