گزارش دادن ارسال شده در دی 99 نام شما در سرور NightMan نام پلیری که از او شکایت دارید Ice_Cube نام شاهدین Film توضیحات درخواست فیلم مدارک (فیلم یا عکس) mmm_0001.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @[Dr_Daino] @_Mr_JoKer_ @LifeStar @Stroke @OneShot نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 خیلی تشکر میکنم از ادمین های خوب و زحمت کش اقا زیر پست ما هم بنویسید تا 24 ساعت اینده فیلم خود را قرار دهید چیزی ازتون کم نمیشه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 7 ساعت قبل، .ErfanGhadami گفته است : خیلی تشکر میکنم از ادمین های خوب و زحمت کش اقا زیر پست ما هم بنویسید تا 24 ساعت اینده فیلم خود را قرار دهید چیزی ازتون کم نمیشه ها دگه ۳روز گذشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 8 ساعت قبل، mahdis84 گفته است : دگه ۳روز گذشته تازه هنوزم پاسخ گو نیستن @BePoKeR @Dr_Jones @SnaPe فک کنم با این وضع خودتون باید بیاین بگین پلیر مورد نظر 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند بعد عم ادمین جیل کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 4 ساعت قبل، .ErfanGhadami گفته است : تازه هنوزم پاسخ گو نیستن @BePoKeR @Dr_Jones @SnaPe فک کنم با این وضع خودتون باید بیاین بگین پلیر مورد نظر 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند بعد عم ادمین جیل کنین ولی بگی تاپیکو ببندین رو هوا انجام میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 On 25 دی 1399 at 2:51 AM, .ErfanGhadami said: خیلی تشکر میکنم از ادمین های خوب و زحمت کش اقا زیر پست ما هم بنویسید تا 24 ساعت اینده فیلم خود را قرار دهید چیزی ازتون کم نمیشه ها مالش برای ادمین #نمال 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 7 ساعت قبل، javadjoker گفته است : مالش برای ادمین #نمال مالش برای ننت #سرت_تو_*_خودت_باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، javadjoker گفته است : مالش برای ادمین #نمال در در 25 دی 1399 در 23:17، mahdis84 گفته است : ولی بگی تاپیکو ببندین رو هوا انجام میدن لطفاً در پستی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید. آخرین اخطار! در 7 دقیقه قبل، .ErfanGhadami گفته است : مالش برای ننت #سرت_تو_*_خودت_ب با سلام دوست عزیز شکایت شما به ادمین ها ارجاء شد. لطفاً تا پاسخ ایشان اسپم نکنید. @LifeStar @SpicY @LVFELIX Shayan ویرایش شده در دی 99 توسط arkin az 1 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در در 23 دی 1399 در 23:34، .ErfanGhadami گفته است : نام شما در سرور NightMan نام پلیری که از او شکایت دارید Ice_Cube نام شاهدین Film توضیحات درخواست فیلم مدارک (فیلم یا عکس) mmm_0001.mp4 بابت تاخیر پوزش می طلبیم. پلیر مورد نظر از همین حالا 12 ساعت فرصت دارد تا مدارک و فیلم خود را زیر همین تاپیک قرار دهد. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @Icecube نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 3 hours ago, .ErfanGhadami said: مالش برای ننت #سرت_تو_*_خودت_باشه ننه من که ادمین نیست 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 14 دقیقه قبل، javadjoker گفته است : ننه من که ادمین نیست وقتی تو هنوز به دنیا نیومده بودی من تو سرور خودم ننتو ادمین کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 Just now, .ErfanGhadami said: وقتی تو هنوز به دنیا نیومده بودی من تو سرور خودم ننتو ادمین کردم راست میگی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) On 23 دی 1399 at 11:34 PM, .ErfanGhadami said: نام شما در سرور NightMan نام پلیری که از او شکایت دارید Ice_Cube نام شاهدین Film توضیحات درخواست فیلم مدارک (فیلم یا عکس) mmm_0001.mp4 Aziz boro factions ro check kon age to Ng bodam bash to ras migi ویرایش شده در دی 99 توسط Icecube نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 13 ساعت قبل، .ErfanGhadami گفته است : مالش برای ننت #سرت_تو_*_خودت_باشه در 10 ساعت قبل، .ErfanGhadami گفته است : وقتی تو هنوز به دنیا نیومده بودی من تو سرور خودم ننتو ادمین کردم دوسته عزیز شما برایه بی احترامی در فروم اخطار در بازی دریافت میکنید و ادمین @SpicY رسیدگی میکنن به این تاپیک بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 3 ساعت قبل، Icecube گفته است : Aziz boro factions ro check kon age to Ng bodam bash to ras migi این شکایت میدونی مال کیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در در 23 دی 1399 در 23:34، .ErfanGhadami گفته است : نام شما در سرور NightMan نام پلیری که از او شکایت دارید Ice_Cube نام شاهدین Film توضیحات درخواست فیلم مدارک (فیلم یا عکس) mmm_0001.mp4 پلیر مورد نظر تا 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند ارجا شد@DR_JONES نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در هم اکنون، danger gamer گفته است : پلیر مورد نظر تا 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند ارجا شد@DR_JONES شما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 55 دقیقه قبل، .ErfanGhadami گفته است : شما؟ دایناصر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 3 hours ago, .ErfanGhadami said: این شکایت میدونی مال کیه؟ Pas chera shekayate bi mored mizari? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 3 hours ago, danger gamer said: پلیر مورد نظر تا 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند ارجا شد@DR_JONES SHOMAAAAA?!!!!?! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 na baba? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 4 ساعت قبل، danger gamer گفته است : پلیر مورد نظر تا 24 ساعت وقت دارد فیلم خود را اپلود کند ارجا شد@DR_JONES دوست عزیز لطفاً در پست دیگران دخالت نکنید. در صورت تکرار توسط ادمین وارن خواهید گرفت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 20 ساعت قبل، SpicY گفته است : بابت تاخیر پوزش می طلبیم. پلیر مورد نظر از همین حالا 12 ساعت فرصت دارد تا مدارک و فیلم خود را زیر همین تاپیک قرار دهد. باتشکر این داستان ادامه دارد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر