گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) نام شما در سرور AnThony نام ادمینی که از او شکایت دارید ........... نام شاهدین ... توضیحات نمیدونم چرا از لیدری Grove Street دیموت شدم! امیدوارم دلایل خوبی داشته باشید برای دیموت و 21 روز Suspend تایمم اوکی بوده می تونید از UCP چک کنید و در 7 روز لیدری 13 وار زدم چرا دیموت شدم با 21 روز Suspend!? مدارک (فیلم یا عکس) ویرایش شده در دی 99 توسط AnThony 1 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @Tupac نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @Tupac نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 چون خودت وار نزدی و ممبراتو فرستادی دیموت شدی بمولا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، kinG_mmD گفته است : چون خودت وار نزدی و ممبراتو فرستادی دیموت شدی بمولا با Stroke که مسئول مافیاس هماهنگ شده بود, و فقط 1 وار اینجوری بود. ویرایش شده در دی 99 توسط AnThony نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @Tupac @SnaPe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 12 دقیقه قبل، AnThony گفته است : ع اوک داش دمت گرم جواب دادی Are Dawsh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 -,- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 @Tupac @SnaPe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در در 23 دی 1399 در 00:16، AnThony گفته است : نام شما در سرور AnThony نام ادمینی که از او شکایت دارید ........... نام شاهدین ... توضیحات نمیدونم چرا از لیدری Grove Street دیموت شدم! امیدوارم دلایل خوبی داشته باشید برای دیموت و 21 روز Suspend تایمم اوکی بوده می تونید از UCP چک کنید و در 7 روز لیدری 13 وار زدم چرا دیموت شدم با 21 روز Suspend!? مدارک (فیلم یا عکس) شما به دلیل شرکت نکردن در رقابت و تنها تنظیم کردن رقابت از مقام خود تنزل مقام یافتید. محرومیت از تیم کارکنان برای شما تنظیم نشد و میتوانید برای باری دیگر به تیم کارکنان بپیوندید. شکایت شما رد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر