گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 بابا من ساعت 10 از گیم اومدم بیرون Pc خاموش کردم ساعت 11 میخوام وارد شم این میاره هی میرفتم بیرون باز میومدم باز همین بود اخر کلا Samp و Gta Sa رو یه بار پاک کردم دوباره نصب کردم میرم تو میبینم باز همینه -_- چرا اینجوری شده یهویی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) در 11 دقیقه قبل، .ErfanGhadami گفته است : مودمو خاموش و روشن کن و اگه از اینترنت گوشی استفاده میکنی یه بار رو Airplane Mode بزار بعد دوباره ببندش ویرایش شده در آذر 99 توسط mahdinn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 IP Ban. شدی گلم وایفا یا اینترنت گوشی رو خاموش روشن کن منم قبلا اینطوری شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در 1 دقیقه قبل، Master--LANK گفته است : IP Ban. شدی گلم وایفا یا اینترنت گوشی رو خاموش روشن کن منم قبلا اینطوری شدم بن آیپی نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 با سلام. لطفا پرسش های خودتونو تو قسمت خودش مطرح کنید. و از سرور سمپ بن شدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 51 دقیقه قبل، KINGER گفته است : با سلام. لطفا پرسش های خودتونو تو قسمت خودش مطرح کنید. و از سرور سمپ بن شدین. شما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 12 دقیقه قبل، arkin az گفته است : شما؟ فاندر Rust. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 4 دقیقه قبل، Master--LANK گفته است : فاندر Rust. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در در 6 آذر 1399 در 00:01، mahdinn گفته است : بن آیپی نشده Sath! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر