گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) با سلام پلیس برای بازیکنانی که دسترسی بالا تری دارن مثل ادمین ها هم سخته تو راب بانک لطفاً کمی سطح رو کاهش بدین تا بازی لذت بخش شه و پلیر ها هم بیشتر شه ویرایش شده در آذر 99 توسط mammadgamer13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 چی میگی خودت میفهمی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 ،XD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 Just now, arkin az said: چی میگی خودت میفهمی؟ میگم که پلیس سطح سختیش رو کمتر کنه نه اینکه همون دقایق اول بزنه پاره کنه مارو اه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، mammadgamer13 گفته است : میگم که پلیس سطح سختیش رو کمتر کنه نه اینکه همون دقایق اول بزنه پاره کنه مارو اه داداش پلیس پارتون میکنه یا شما پلیسو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) من که تا الان دیدم شما پاره میکنید مگه اینکه پلیس ادمین باشه ویرایش شده در آذر 99 توسط abolfazlhadi . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 Just now, abolfazlhadi said: داداش پلیس پارتون میکنه یا شما پلیسو والا پلیسا دهن همه رو سرویس کردن حتی ادمین ها موقع راب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، mammadgamer13 گفته است : والا پلیسا دهن همه رو سرویس کردن حتی ادمین ها موقع راب اینو راست میگی هاستر ۳ رو پاره کرد پلیس نوب xd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) باو من کلا 1روز کاپ بودم دنم سرویس شد از دس این رابرا برعکس باید سطح رابرا رو کم کرد ویرایش شده در آذر 99 توسط MrAmir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، MrAmir گفته است : باو من کلا 1روز کاپ بودم دنم سرویس شد از دس این رابرا برعکس باید سطح رابرا رو کم کرد شما نوبین به ما چه؟!! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، _Edwin_ گفته است : شما نوبین به ما چه؟!! آخی ببخشید Pro Man من نوبم شما pro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر