گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 _Parsaw_ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 2 minutes ago, Parsaw said: _Parsaw_ سلام درخواست شما قبول شد .جهت تست در ارتباط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در در 21 فروردین 1398 در 17:09، Black eagle گفته است : اِسم شما در بازی: arminvolcase134 سطح شما در بازی:10 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: 4 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 19:00تا23:00چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:ABOL_KING سطح شما در بازی:18 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید: 6 7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: BARA NG VALI LEADER NAYOMAD روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ALL SAAT نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی: __Sina__ سطح شما در بازی:21 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 7 تا 20:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: کیک شدم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 31 minutes ago, abolfazlhadi said: اِسم شما در بازی:ABOL_KING سطح شما در بازی:18 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید: 6 7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: BARA NG VALI LEADER NAYOMAD روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ALL SAAT 32 minutes ago, Sina_gh_86 said: اِسم شما در بازی: __Sina__ سطح شما در بازی:21 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 7 تا 20:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: کیک شدم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار سلام درخواست شما قبول شد .جهت تست در ارتباط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 درخواست عضویت دارم لول : 13 نیک : M_R_B نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 3 minutes ago, محمد رضا بیات said: درخواست عضویت دارم لول : 13 نیک : M_R_B سلام درخواست شما قبول شد .جهت تست در ارتباط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 Darkhast ozviyat Level 27 Mahdi_1996 Leaer bodam Fp 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 1 hour ago, Mahdi_1996 said: Darkhast ozviyat Level 27 Mahdi_1996 Leaer bodam Fp 0 سلام درخواست شما رد شد .شما دارای اقلیت میباشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 17 minutes ago, omid saeedian said: اِسم شما در بازی: CrAzY_AlieN سطح شما در بازی: 10 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: خوشم نیومد سلام درخواست شما رد شد .شما دارای تنبیه از اقلیت هستید پس از تمام شدن، مجدد درخواست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی: Abolfazl_TT سطح شما در بازی: 11 سن واقعی شما: 16 روزانه چقدر بازی میکنید: 6 یا 7 ساعت روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 بار سلام درخواست عضویت دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 با سلام درخواست عضویت در این فکشن رو دارم Zaker_joooon Lvl 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 8 hours ago, AboLFazL Meymari said: اِسم شما در بازی: Abolfazl_TT سطح شما در بازی: 11 سن واقعی شما: 16 روزانه چقدر بازی میکنید: 6 یا 7 ساعت روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 بار سلام درخواست عضویت دارم 2 hours ago, Zaker_joooon said: با سلام درخواست عضویت در این فکشن رو دارم Zaker_joooon Lvl 10 سلام درخواست شما قبول شد .جهت تست در ارتباط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی: Abolfazl_TT سطح شما در بازی: 11 سن واقعی شما: 16 روزانه چقدر بازی میکنید: 6 یا 7 ساعت روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 بار سلام درخواست عضویت دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:Yasuo سطح شما در بازی:62 سن واقعی شما:20 روزانه چقدر بازی میکنید:h4-5h در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):7تا11 - 19-23 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) 9 minutes ago, KeVin said: اِسم شما در بازی:Yasuo سطح شما در بازی:62 سن واقعی شما:20 روزانه چقدر بازی میکنید:h4-5h در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):7تا11 - 19-23 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: روزانه چند بار ا با سلام درخواست شما قبول شد جهت تست در داخل بازی به بنده پیام دهید ویرایش شده در آذر 99 توسط Juice 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 درخواست ورود به فکشن را دارم اسم داخل بازی : WICHER لول : 15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 Just now, Jony said: درخواست ورود به فکشن را دارم اسم داخل بازی : WICHER لول : 15 با سلام درخواست شما قبول شد جهت تست در داخل بازی به بنده پیام دهید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 درخواست عضویت مهدی_1996 لول 28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 1 hour ago, Mahdi_1996 said: درخواست عضویت مهدی_1996 لول 28 با سلام درخواست شما قبول شد جهت تست در داخل بازی به بنده پیام دهید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 با سلام درخواست عضویت در این فکشن رو دارم لول 10 Zaker_joooon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 2 minutes ago, Zaker_joooon said: با سلام درخواست عضویت در این فکشن رو دارم لول 10 Zaker_joooon با سلام درخواست شما قبول شد جهت تست در داخل بازی به بنده پیام دهید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:king_crosing سطح شما در بازی:10 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:14 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):12ظهرتا12شب چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: میخواستم برم مکانیکی ولی نشد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 12 minutes ago, Yasin Farokhzad said: اِسم شما در بازی:king_crosing سطح شما در بازی:10 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:14 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):12ظهرتا12شب چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: میخواستم برم مکانیکی ولی نشد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید2 با سلام درخواست شما قبول شد قوانین فکشن رو به صورت کامل بخونید و جهت تست در داخل بازی با بنده در ارتباط باشید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر