گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 (ویرایش شده) در 10 ساعت قبل، Omnitrix گفته است : درخواست عضویت در این فکشن را دارم. Name: omnitrix Level:7 معذرت میخوام به دلیل اینکه لیدر فکشن (mmdkhatar) در فروم حضور ندارند درخواست عضویت شما توسط من پیگیری میشود درخواست شما تایید شد برای تست در سرور آماده باشید UnKnOwN. sub-leader ویرایش شده در آبان 98 توسط Unknown77 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام من hern هستم و میخواهم عضو medic شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 در ۱ ساعت قبل، Kourosh گفته است : سلام من hern هستم و میخواهم عضو medic شم دوست عزیز متاسفانه فکشن پر هست و فعلا عضو نمیگیریم درخواست شما رد شد لیدر مدیک:Shabdar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 98 هر کی خواست بیاد تو این فکش تو سرور به من زنگ بزنه amir_ali_iran_boy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 98 سلام لول: ۷ اسم:sadra1384sh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 98 در هم اکنون، Sadra1384sh گفته است : سلام لول: ۷ اسم:sadra1384sh سلام دوست عزیز به دلیل نبود sub leader و leader در این فکشن نمیتوانید جوین شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 با سلام Name : RoY Level : 7 درخواست عضویت در فکشن مدیک را دارم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 در هم اکنون، Di__RoY گفته است : با سلام Name : RoY Level : 7 درخواست عضویت در فکشن مدیک را دارم با تشکر درخواست کنسل شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در بهمن 98 (ویرایش شده) با سلام خدمت پلیر های محترم سرور تهران گیمینگ دوستانی که علاقه به عضو شدن در فکشن Medic/Firemen دارن همینجا اعلام کنند شرایط مورد نیاز : Level +5 و فعال بودن دوستانی که میخوان بیان یا همینجا بگن یا تو بازی با من یا ساب لیدرم TURK_NIMA تماس بگیرند با تشکر ویرایش شده در بهمن 98 توسط nima1385 . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در در 21 فروردین 1398 در 17:08، Black eagle گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان تهران گیمینگ | Tehran Gaming در اینجا تمامی درخواست های ورود به فکشن Fire & Medic Department اعلام شده و توسط لیدر فکشن رد یا قبول می شود. موفق باشید. salam esmam Maziar lvl 5 darkhast ozviat to medic ro daram نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 سلام درخواست ورود به این فکشن رو دارم shabnam222 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اسفند 98 در هم اکنون، shabnam222 گفته است : سلام درخواست ورود به این فکشن رو دارم shabnam222 با سلام ظرفیت این فکشن تکمیل شده است. با تشکر.(Leader Medic) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام من درخواست عضویت به این فکشن رو دارم و علاقه شدیدی به دکتری و فیری دارم اگه این فکشن دستم باشه نمیزارم *ی جونش کم باشه و از شما میخوام منو به این فکشن بیارید لولم ۱۵ هستش اسمم تو بازی aryan1384 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام میخام بیام تو medic ایمم mamad2535gh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 در هم اکنون، محمد گفته است : سلام میخام بیام تو medic ایمم mamad2535gh @T H E O نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 سلام درخاست عضویت در فکشن mdic لولم ۸ ایدی mamad2535gh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام من kilian021 هستم لولم ۷ درخواست عضویت در فکشن مدیک را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 با عرض سلام و درود خدمت همه بازیکنان تی جی درخواست عضویت تو این فکشن دارم لول من پنج هست منتظر جواب هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 2 hours ago, Yashar Mahdavi said: با عرض سلام و درود خدمت همه بازیکنان تی جی درخواست عضویت تو این فکشن دارم لول من پنج هست منتظر جواب هستم داداش قصد دخالت ندارما ولی حداقل باید لول 8 باشی در ضمن فعلا نه لیدر هست نه ساب لیدر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 در در 27 اردیبهشت 1399 در 01:25، Yashar Mahdavi گفته است : با عرض سلام و درود خدمت همه بازیکنان تی جی درخواست عضویت تو این فکشن دارم لول من پنج هست منتظر جواب هستم با سلام دوست عزیز شما برای پیوستن به این فکشن نیاز به لول 8+ دارید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 سلام میخوم عضو مدیک شم بر قوانین هم مسلطم لولم در بازی11اسمم هم mahdi2005mmدر بازس است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 99 در 22 ساعت قبل، mahdi2005mm گفته است : سلام میخوم عضو مدیک شم بر قوانین هم مسلطم لولم در بازی11اسمم هم mahdi2005mmدر بازس است با سلام درخواست شما قبول شد. به Faction Medic/Fireman خوش آمدید FreakMafia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 سلام من درخواست عضویت در فکشن دارم نیک:hash لول:8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 اسمم X player درخواست عضویت در فکشن رو دارم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در تیر 99 mikham biam to faction level 9 amir6075 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر