گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 16:33 در 2 دقیقه قبل، [gamerbas] گفته است : اِسم شما در بازی:[ArminMorgan] سطح شما در بازی:6 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:Taghriban Ziad در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):Malom Nist چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: Naboodam روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟Kam درخواست شما قبول شد. لطفا در بازی به لیدر یا ساب لیدر اقلیت مراجعه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 17:01 باسلام و عرض خسته نباشید میخواستم تو فکشن مدیک عضو بشم 0erfan:اسم تو بازی 5:سطح زیاد بازی میکنم تایم مشخصی نداره فکشن قبلی نداشتم این اولین فکشنمه لطفا رسیدگی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 17:39 در 38 دقیقه قبل، 0erfan گفته است : باسلام و عرض خسته نباشید میخواستم تو فکشن مدیک عضو بشم 0erfan:اسم تو بازی 5:سطح زیاد بازی میکنم تایم مشخصی نداره فکشن قبلی نداشتم این اولین فکشنمه لطفا رسیدگی کنید درخواست شما قبول شد. لطفا در بازی به لیدر یا ساب لیدر اقلیت مراجعه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 16:44 (ویرایش شده) با سلام میخوام عضو بشم اسمم تو گیم : NashenaS006 لول : 7 ویرایش شده در چهارشنبه در 08:59 توسط Senior Sprite نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 09:10 سلام درخواست عضویت دارم name :moin1387 Level :6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 15:01 در 5 ساعت قبل، moin2021 گفته است : سلام درخواست عضویت دارم name :moin1387 Level :6 Ba Salam Darkhast Shoma Ghabol Shod Lotfan Baray Test Be Man Ya Leader Moraje'e Konid Ba Tashakor. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در سه شنبه در 19:43 (ویرایش شده) در 22 ساعت قبل، Senior Sprite گفته است : با سلام میخوام عضو بشم اسمم تو گیم : NashenaS006 Ba Salam Lotfan Sath Khodeton To Server Ro Benevisid, ویرایش شده در سه شنبه در 19:43 توسط LeGaN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در چهارشنبه در 00:41 (ویرایش شده) من میخوام برم مدیک haje_p لول 6 ویرایش شده در چهارشنبه در 00:42 توسط haje_p اضافه کردن بخشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در چهارشنبه در 00:43 در هم اکنون، haje_p گفته است : من میخوام برم مدیک haje_p لول 6 Ba Salam! Darkhast Shoma Ghabol Shod Lotfan Jahat Test Ba Man Dar Ertebat Bashid! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 14 ساعت قبل اِسم شما در بازی:King_Lion سطح شما در بازی:12 سن واقعی شما: روزانه چقدر بازی میکنی4 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: کیک شدن از فاکتیون روزانه چند بار انجمن را چک می کنید1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 10 ساعت قبل اِسم شما در بازی:hadi_sp سطح شما در بازی:6 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:6 ساعت یا کمتر یا بیشتر در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):11:00 تا 23:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: اقلیت نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 7 ساعت قبل اِسم شما در بازی:mahdijigar سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):اکثرا ظهر ها چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟موقع میتینگ و موارد ضروری فقط لطفا اسمتونو بگید همینجا ما نگردیم زیاد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 6 ساعت قبل اِسم شما در بازی:mahdijigar سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):اکثرا ظهر ها چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟موقع میتینگ و موارد ضروری فقط لطفا اسمتونو بگید همینجا ما نگردیم زیاد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر