گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. :Leader Medic/Firemam AmieR ویرایش شده در دی 99 توسط Dr_AmieR .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اِسم شما در بازی:moein_lazy سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:1تا7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):16:00 تا 23:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در هم اکنون، moein_lazy گفته است : اِسم شما در بازی:moein_lazy سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:1تا7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):16:00 تا 23:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 سلام درخواست عضویت داشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اِسم شما در بازی: Atator سطح شما در بازی: 11 سن واقعی شما: 18 روزانه چقدر بازی میکنید: 5 الی 7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 10 صبح تا 14 و 21 تا 2 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: به مدت 6 ماه قرار بود افللاین بشم برای همین استفاء دادم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 14 ساعت قبل، moein_lazy گفته است : سلام درخواست عضویت داشتم با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. :Leader Medic/Firemam AmieR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 20 دقیقه قبل، محمد خوئینیان گفته است : اِسم شما در بازی: Atator سطح شما در بازی: 11 سن واقعی شما: 18 روزانه چقدر بازی میکنید: 5 الی 7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 10 صبح تا 14 و 21 تا 2 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: به مدت 6 ماه قرار بود افللاین بشم برای همین استفاء دادم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. :Leader Medic/Firemam AmieR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 Darkhast Ozviat [B_rabbit] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 1 دقیقه قبل، amin79 گفته است : Darkhast Ozviat [B_rabbit] با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. :Leader Medic/Firemam AmieR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 سلام درخواست عضویت در فکشن Medic&FireMan رو دارم Nick: blaze1000 Lvl: 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 20 ساعت قبل، blaze1000 گفته است : سلام درخواست عضویت در فکشن Medic&FireMan رو دارم Nick: blaze1000 Lvl: 13 Ba Darkhas Shoma Movafeghat Shod Lodfan Dar Server Ba Man Dar Ertbat Bashid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اِسم شما در بازی:kamranrei30 سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:7الا8 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟هرساعتی میخام الان عضو بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 در 46 دقیقه قبل، kamran0913r گفته است : اِسم شما در بازی:kamranrei30 سطح شما در بازی:7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:7الا8 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟هرساعتی میخام الان عضو بشم Ba Darkhas Shoma Movafeght Shod lodfan Ba Man Dar Server Dar Ertbat Bashid Batashkor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اِسم شما در بازی: [G]ladiato[R] سطح شما در بازی: ۵ سن واقعی شما: ۱۸ روزانه چقدر بازی میکنید: ۱ الی ۳ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): مشخص چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: اقلیت نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 12:04 در 5 ساعت قبل، Amirmohammad گفته است : اِسم شما در بازی: [G]ladiato[R] سطح شما در بازی: ۵ سن واقعی شما: ۱۸ روزانه چقدر بازی میکنید: ۱ الی ۳ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): مشخص چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: اقلیت نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار Ba Darkhas Shoma Movafeght Shod lodfan Ba Man Dar Server Dar Ertbat Bashid Batashkor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 12:06 درخواست عضویت نام shayan_hd لول:9 سن:14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 12:07 در 1 دقیقه قبل، Ali Kafash گفته است : درخواست عضویت نام shayan_hd لول:9 سن:14 Ba Darkhas Shoma Movafeght Shod lodfan Ba Man Dar Server Dar Ertbat Bashid Batashkor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 18:13 اِسم شما در بازی: MATIN_bo_y سطح شما در بازی: 8 سن واقعی شما: 12 روزانه چقدر بازی میکنید: ۲ تا ۵ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نبودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار به بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 18:21 در 6 دقیقه قبل، Mohammad Matin Najafi گفته است : اِسم شما در بازی: MATIN_bo_y سطح شما در بازی: 8 سن واقعی شما: 12 روزانه چقدر بازی میکنید: ۲ تا ۵ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نبودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار به بالا Ba Darkhst Shoma Movafeghat Shod Lodfan Dar Server Baman Dar ErtebT Bashid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 13:52 در در 25 دی 1399 در 19:50، Dr_AmieR گفته است : با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. :Leader Medic/Firemam AmieR اِسم شما در بازی:moein_lazy سطح شما در بازی:9 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:1تا7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):16:00 تا 23:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 13:59 (ویرایش شده) درخواست عضویت دارم نام کاربری: ZE_US سطح : ۱۲ سن واقعی: ۱۴ روزانه تا چند ساعت بازی میکنید : ۱ تا ۵ ساعت . زمان متغیر فکشنی تا حالا نداشتم ویرایش شده در دوشنبه در 14:03 توسط ZE_US نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 14:02 در 9 دقیقه قبل، moein_lazy گفته است : اِسم شما در بازی:moein_lazy سطح شما در بازی:9 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:1تا7 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):16:00 تا 23:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 داداش جان من دیگه لیدر نیستم هلپر ام لیدر Ander هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 14:04 در هم اکنون، Dr_AmieR گفته است : داداش جان من دیگه لیدر نیستم هلپر ام لیدر Ander هستش Midonam ander gft donate darkhast bde mnemonic be to darkhast madam havasam nbood نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 14:04 در هم اکنون، moein_lazy گفته است : Midonam ander gft donate darkhast bde mnemonic be to darkhast madam havasam nbood مشکلی نیست ولی دیگه منو تگ نکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 14:05 حالا همه میگن من لیدر ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دوشنبه در 14:06 در هم اکنون، Dr_AmieR گفته است : مشکلی نیست ولی دیگه منو تگ نکن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر