گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان تهران گیمینگ | Tehran Gaming در این موضوع شما میتوانید در اقلیت Medic/Fireman ثبت نام کنید، روی ارسال پاسخ به این موضوع کلیک کنید فُرم زیر را پر کنید تا توسط رهبر اقلیت بررسی شود. اِسم شما در بازی: سطح شما در بازی: سن واقعی شما: روزانه چقدر بازی میکنید: در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ شرایط و ضوابط: داشتن سطح 5+ در بازی فعال بودن و مسلط بودن به قوانین پر کردن تمامی فیلد ها الزامی است. پیشنهاد میشود فُرمِ بالا را Copy و Paste کنید و سپس فُرم را تکمیل کنید. تمام فرم های ثبت نام برای عضو شدن در اقلیت Medic/Fireman باید در این موضوع پست داده شود. شما نباید عضو اقلیت باشید و همچنین نباید تنبیه اقلیتی (FP) داشته باشید. در صورت رد شدن در آزمون (Test) شما میتوانید 2 روز بعد دوباره درخواست ورود بزارید، در صورت رعایت نکردن شما در بازی یک اخطار (Warn) دریافت میکنید. خودِ شخص رهبر در اسرع وقت فرم شما را بررسی خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به رهبر در رابط با فرمتان، رهبر حق رد کردن درخواست شما را دارد. ویرایش شده در آبان 99 توسط Theo 1 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 سلام میخواستم توی این لحظه عضو بشوم اسمم تو بازی ali_bh 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) در در 24 فروردین 1398 در 18:26، alibh84 گفته است : سلام میخواستم توی این لحظه عضو بشوم اسمم تو بازی ali_bh پیگیری گردید ویرایش شده در فروردین 98 توسط Romeoarmin اصلاح متن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 سلام میخوام همین الان عضو هین فکشن بشوم اسمم تو بازی (CJ)RaKudai نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 4 ساعت قبل، Rakudai گفته است : سلام میخوام همین الان عضو هین فکشن بشوم اسمم تو بازی (CJ)RaKudai با سلام خدمت شما پیگیری میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در در 28 فروردین 1398 در 07:11، Romeoarmin گفته است : با سلام خدمت شما پیگیری میشود Darkhaste ozviat Nick;Skull نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 درخواست ورود به فکشن medic رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 6 دقیقه قبل، Skull گفته است : Darkhaste ozviat Nick;Skull با سلام پیگیری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 3 دقیقه قبل، [wind] گفته است : درخواست ورود به فکشن medic رو دارم با سلام پیگیری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) با سلام درخواست عضویت در فکشنmedicدارم لولم هم 5 است اسمم در بازی mahdi1231 ویرایش شده در اردیبهشت 98 توسط mahdiseda لول نوشته نشده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام خدمت تمام تهران گیمینگی ها بنده درخواست عضویت در این فکشن رو دارم اسمم توی بازی mohamadgh هستش و سطحم ۷ هستش لطفاً سریع تر به درخواستم پاسخ بدید ممنونم خدانگهدار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام level:7 Name:at22amir15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 name:warrior level:7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام من matin4923 ام میخواستم عضو بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام درخواست لیدری در fire and medic رو داشتم لول 14 نام اکانت در بازی beast نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 با سلام در خواست ورود به این فکشن رو دارم لولم 7 و اسمم در بازی shahriarrs میباشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 1 دقیقه قبل، shahriarrs. گفته است : با سلام در خواست ورود به این فکشن رو دارم لولم 7 و اسمم در بازی shahriarrs میباشد. با درخواست شما موافقت شد برای تست در سرور تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام درخواست عضویت در فکشن رو دارم. name account : Parasite2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 1 دقیقه قبل، Para گفته است : سلام درخواست عضویت در فکشن رو دارم. name account : Parasite2000 درخواست شما قبول شد اماده تست در سرور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 با سلام درخواست عضویت در فکشن فایر مدیک را دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 1 دقیقه قبل، armanasd گفته است : با سلام درخواست عضویت در فکشن فایر مدیک را دارم! درخواست شما قبول شد اماده تست در سرور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 1 دقیقه قبل، WITHER گفته است : salam man ham tamamie CMD va GHAVNIN Medic ro baldam agar mishe mano biarid dar medic mamnooon misham درخواست شما قبول شد اماده تست در سرور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام من samih درخواست عضویت در medic رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در 4 دقیقه قبل، saman1383 گفته است : سلام من samih درخواست عضویت در medic رو دارم درخواست شما قبول شد اماده تست در سرور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 Darkhast ozviat dashtam Name :stefan Lvl:5 1 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر