گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام من میخوام عضو فکشن شم لول ۱۰ اسم mahdi_sa83 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 47 دقیقه قبل، Mohsencjh گفته است : با سلام درخواست ورود به فکشن PD رو دارم HajValiilevel 22 باسلام درخواست شما قبول شد در سرور برای تست آماده باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 23 دقیقه قبل، Mahdi_sa گفته است : سلام من میخوام عضو فکشن شم لول ۱۰ اسم mahdi_sa83 سلام. شما 40 فکشن پانیش دارید و باید تا پایان آن صبر کنید و بعد از آن من از شما تست خواهم گرفت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام بنده Peyman001 لول 18درخواست عضویت در فکشن pd رو دارم :) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 salam jang e aziz level 15 am va darkhaste vorood be pd drm saman1383 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 7 ساعت قبل، peyman گفته است : با سلام بنده Peyman001 لول 18درخواست عضویت در فکشن pd رو دارم باسلام.درخواست شما قبول گردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 2 ساعت قبل، saman1383 گفته است : salam jang e aziz level 15 am va darkhaste vorood be pd drm saman1383 باسلام. درخواست شما قبول گردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) سلام warrior هستم لول 10 لطفا در خواست عضویتم را قبول کنید ویرایش شده در اردیبهشت 98 توسط mohamad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 2 ساعت قبل، mohamad گفته است : سلام warrior هستم لول 10 لطفا در خواست عضویتم را قبول کنید فرم درخواست شما به لیدر jang pd اطلاع داده شد بعد از قبولی برای تست اماده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام مMRR هستم لول 19 سابقه ی استف هم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 لطفا جواب بدید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در در 17 اردیبهشت 1398 در 21:00، Mahdi_sa گفته است : سلام من میخوام عضو فکشن شم لول ۱۰ اسم mahdi_sa83 با سلام و خسته نباشید درخواست شما قبول شد اماده تست باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) اگه میشه درخواست ورود منو قبول کنید name : musician اماده برای تست لول 17 ویرایش شده در اردیبهشت 98 توسط Douchebag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام بنده hb051 هستم و درخواست ورود به این فکشن رو دارم لول بنده هم 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام در خواست عضویت در pd را دارم mahdi_sa83 لول ۱۳ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام میخواستم بیام داخل فکشن (Police Department(LSPD لول11هستم اسمم داخل بازی SOMEBODY هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام میخوام پلیش شم استف یا همون Moderator Lightning هستم داخل سرور ماین تهران گیمینگ لول داخل بازی 5 تازه ریختم اسمم اینه _DarkDestor_ درون بازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام ENZO23 هستم لول 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 با سلام MRR هستم لول 19 با سابقه ی استف (لیدری ساب لیدری) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 MIkhastam Biam factione PD levelam 14e esmam SeTh_Rolins e نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 درخواست عضویت در PD لول 20 اسم در سرور the_ninja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 name musician lvl 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 با سلام میخاستم عضو PD بشم لول ام 8 Moderator Server Minecraft TG هم هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 سلام درخواست ورود به pd دارم level 22 Nick:randoom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در خرداد 98 در در 28 فروردین 1398 در 13:49، Random گفته است : درخواست عضویت در pd قبلا pd بودم 3 هفته نبودم kick شدم rank 4 بودم Level 18 Nick:randoom سلام . برای تست به سرور مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر