گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان تهران گیمینگ | Tehran Gaming در این موضوع شما میتوانید در اقلیت اِداره پلیس "Police Department” ثبت نام کنید، روی ارسال پاسخ به این موضوع کلیک کنید فُرم زیر را پر کنید تا توسط رهبر اقلیت بررسی شود. اِسم شما در بازی: سطح شما در بازی: سن واقعی شما: روزانه چقدر بازی میکنید: در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ شرایط و ضوابط: داشتن سطح 15+ در بازی داشتن سابقه رنک 2+ در اقلیت های ملایم فعال بودن و مسلط بودن به قوانین پر کردن تمامی فیلد ها الزامی است. پیشنهاد میشود فُرمِ بالا را Copy و Paste کنید و سپس فُرم را تکمیل کنید. تمام فرم های ثبت نام برای عضو شدن در اقلیت اِداره پلیس باید در این موضوع پست داده شود. شما نباید عضو اقلیت باشید و همچنین نباید تنبیه اقلیتی (FP) داشته باشید. در صورت رد شدن در آزمون (Test) شما میتوانید 2 روز بعد دوباره درخواست ورود بزارید، در صورت رعایت نکردن شما در بازی یک اخطار (Warn) دریافت میکنید. خودِ شخص رهبر در اسرع وقت فرم شما را بررسی خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به رهبر در رابط با فرمتان، رهبر حق رد کردن درخواست شما را دارد. ویرایش شده در آبان 99 توسط Theo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 سلام درخواست عضویت در فکشن LSPD رو دارم name:Mr][Ali lvl:9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 17 ساعت قبل، Mr][Ali گفته است : سلام درخواست عضویت در فکشن LSPD رو دارم name:Mr][Ali lvl:9 باسلام. هرموقع لول شما به 10 رسید جهت تست عملی در سرور حضور یابید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 با سلام میخواستم بیام داخل فکشن Police Department لول 19 هستم اسمم داخل بازی Mohsen_Hosseini هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 درخواست شما پذیرفته شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 Slam NightRider Hastam Level 23 Mikhastam biam dakhel faction نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 @ParsaKiller درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) درخواست عضویت در pd قبلا pd بودم 3 هفته نبودم kick شدم rank 4 بودم Level 18 Nick:randoom ویرایش شده در فروردین 98 توسط Random 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در در 21 فروردین 1398 در 16:58، Black eagle گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان تهران گیمینگ | Tehran Gamingدر اینجا تمامی درخواست های ورود به فکشن Police Deprtment اعلام شده و توسط لیدر فکشن رد یا قبول می شود. موفق باشید. Name:Eilya Level:18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در در 28 فروردین 1398 در 13:49، Random گفته است : درخواست عضویت در pd قبلا pd بودم 3 هفته نبودم kick شدم rank 4 بودم Level 18 Nick:randoom درخواست شما قبول شد در سرور با arman96 در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 50 دقیقه قبل، eilya گفته است : Name:Eilya Level:18 درخواست شما قبول شد در سرور با arman96 در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 با سلام من درخاست ورود به فکشن lspd رو دارم . من دیروز ساب لیدر ng بودم ولی چون از pd خوشم میاد استفا دادم. من3هفته است که در فکشن نظامی فعالیت دارم.نیا به تست نیست .ولی اگر بخاید هم تست میدم. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در ۱ ساعت قبل، erfan.pixsel گفته است : با سلام من درخاست ورود به فکشن lspd رو دارم . من دیروز ساب لیدر ng بودم ولی چون از pd خوشم میاد استفا دادم. من3هفته است که در فکشن نظامی فعالیت دارم.نیا به تست نیست .ولی اگر بخاید هم تست میدم. باتشکر با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با arman96 در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 سلام عرض خسته نباشید. بنده درخواست عضویت در فکیشن PD را دارم نام من در بازی arian121 لول 10 هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 در 12 دقیقه قبل، ariandavari121 گفته است : سلام عرض خسته نباشید. بنده درخواست عضویت در فکیشن PD را دارم نام من در بازی arian121 لول 10 هستم با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با arman96 در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 slam nightrider hastam level 23 mikham be faction pd biam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 2 دقیقه قبل، ParsaKiller گفته است : slam nightrider hastam level 23 mikham be faction pd biam با سلام درخواست شما قبول شد در سرور باerfan_pixsel در تماس باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام لول:11 اسم:mm8083 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در در 2 اردیبهشت 1398 در 15:42، mohammad mahdi گفته است : سلام لول:11 اسم:mm8083 با سلام درخاست شما قبول شد برای گرفتن تست در سرور با پلیر erfan_pixsel در تماس باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام درخواست ورود به فکشن PD دارم HajValii Level=21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 3 ساعت قبل، Mohsencjh گفته است : سلام درخواست ورود به فکشن PD دارم HajValii Level=21 با سلام درخاست شما قبول شد با erfan_pixsel درتماس باشید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام درخواست ورود به فکشن دارم.اسمم Parsa00812 لول 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 4 دقیقه قبل، Parsa008 گفته است : سلام درخواست ورود به فکشن دارم.اسمم Parsa00812 لول 11 با سلام درخواست شما قبول شد در سرور با erfan_pixsel در تماس باشید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 در 2 دقیقه قبل، Alirezapixel گفته است : سلام میخواستم وارد این فکشن بشم اسمم alirezapixel لولم15 با سلام درخواست شما پذیرفته شد با erfan_pixsel در تماس باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام درخواست عضویت در P.Dرو دارم Lvl 14 ehsan_mir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر