گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 اِسم شما در بازی: Amirjab32 سطح شما در بازی: 14 سن واقعی شما:17 روزانه چقدر بازی میکنید: 5ساعت چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: علاقه خاصی بهمافیا داشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 .5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 درخواست عضویت دارم level21 Nam emad_zy7 سابقه subleadereلژندری هم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 اِسم شما در بازی:AgentC137 سطح شما در بازی:17 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:2ساعت به طور متوسط در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):ساعت مشخصی نیست ولی معمولا صبح ها چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: چون میخواستم بیام اینجا روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱تا ۲ بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 اِسم شما در بازی:Kasra سطح شما در بازی:۲۸ سن واقعی شما:۱۹ روزانه چقدر بازی میکنید:۱۳ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):۹:۰۰تا۱۸:۰۰و۲۱:۰۰تا۱:۰۰ چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: ازش خوشم نمیومد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 Darkhast Shoma Ghbol Shod Jehate Test Dar Server Ba Man Dar Ertebad Bashid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 اِسم شما در بازی: saleh1387p سطح شما در بازی: 17 سن واقعی شما: 14 روزانه چقدر بازی میکنید: خیلی در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): همش چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: همینطو کیک شدم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) . ویرایش شده در فروردین 0 توسط MAHDI ZOHORIYAN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Potteroffical گفته است : اِسم شما در بازی: saleh1387p سطح شما در بازی: 17 سن واقعی شما: 14 روزانه چقدر بازی میکنید: خیلی در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): همش چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: همینطو کیک شدم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ درخواست شما قبول شد برای تست در سرور با من در تماس باشید Emad_Zy7 ویرایش شده در فروردین 0 توسط MAHDI ZOHORIYAN نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 اِسم شما در بازی:hajking سطح شما در بازی:18 سن واقعی شما:13 روزانه چقدر بازی میکنید:4 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: به اینجا بیام روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟هر وقت ان شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 @hajking@gmail.com Ba Salam Darkhast Voorood Shoma Accept Shod Jahate Test Dar Server Ba AmooJoker Dar Ertebat Bashid! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در چهارشنبه در 09:34 اِسم شما در بازی: saleh1387p سطح شما در بازی: 18 سن واقعی شما: 14 روزانه چقدر بازی میکنید: خیلی در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): حوصله ندارم بگم چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید:همینطو روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 14:42 اِسم شما در بازی:rezaarmin84 سطح شما در بازی:11 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:2یا3 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):13:00تا15:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: چند روز افلاین بودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 14:59 در 16 دقیقه قبل، ꪑꪮꫝꪖꪑꪑꪖᦔ ꪖꪀᦔ ꪖrꪑiꪀ گفته است : اِسم شما در بازی Rezaarmin84 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 15:01 اِسم شما در بازی:arminty3522q سطح شما در بازی:10 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:6ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):فرقی نداره هرموقع چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: دوست داشتم بیام داخل این اقلیت روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4.5 برای دوستم دارم میفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر