گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 سلام و خسته نباشید به ادمینا و پلیر های تهران گیمینگ ، درخواست پیوستن به فکشن شمارو دارم ، Crazy_Wolf7384 Lvl 5 گانری و درایوینگم خوبه به نسبت لول لطف کنید زود جواب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 (ویرایش شده) در خواست عضویت در فکشن سلام لولم 10 ITzAriyan:اسمم تو گیم تمامی قوانین فکشن را مطالعه و امادی کامل برای جوین شدن در فکشن هستم امیدوار هستم درخواست من رو قبول کنید ویرایش شده در مهر 99 توسط ITzAriyan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 سلام درخواست ورود به اقلیت را دارم. NickName: [P]aradox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 Ba slam va drod khedmat shoma dostan aziz mikhastam darkhast ozviat bedam dar balaa gang Name:khankhar Level:9 Levelam 9 vali bezodi mishe 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 jackripper LV 10 near LV 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در 12 ساعت قبل، HUSSEIN Tavakol گفته است : jackripper LV 10 near LV 11 Darkhaste Shoma Qabool Shod Jahate Test Ba Man Dar Ertebat Bashid [T]iG3R نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 (ویرایش شده) Ba Salam DarKhaste Vorood Be Factions Ballas Gang Family Ro Daram. NickName : [P]aradox Level : 38 ویرایش شده در مهر 99 توسط Pedixer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 در 18 ساعت قبل، Pedixer گفته است : Ba Salam DarKhaste Vorood Be Factions Ballas Gang Family Ro Daram. NickName : [P]aradox Level : 38 Darkhaste Shoma Qabool Shod Jahate Test Ba Man Dar Ertebat Bashid [T]iG3R نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 Crazy_wolf7384 lvl 6-7 hamishe amade vase test نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 99 Salam darkhaste ozviyat dar faction Ballas ro daram Nick : mohammadep Level :10 amade baraye test نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 اِسم شما در بازی:_Parsaw_ سطح شما در بازی:Level 1 :D سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:8 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):8:00-15:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: :Eshghi d روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟143143243 :l نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 7 hours ago, Parsaw said: اِسم شما در بازی:_Parsaw_ سطح شما در بازی:Level 1 :D سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:8 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):8:00-15:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: :Eshghi d روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟143143243 :l درخواست شما قبول شد بیا سرور تست بده xD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 با سلام درخواست ورود دارم به این فکشن Name:khankhar Level:14 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:king_crosing سطح شما در بازی:10 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:14ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):9تا 12شب چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید:میخواستم برم مکانیکی روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:ABOL_KING سطح شما در بازی:21 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:6 ta 7 sa'at در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):Nemidonam چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: News Be Ham Khord Hame Kick Shodan روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟Ziyad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:Rey_Mysterio سطح شما در بازی:40 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:24 ساعته در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):24 ساعته چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید:چون مافیا عشق منه روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) اسم [D]ream_Killer Level:16 سن 15 زمان بازی کردن:۲ ساعت چه ساعاتی بازی میکنم :۱۱:۰۰.۰۱:۰۰ چرا فکشن قبلو ترک کردم :میخومیخواستم رنکم بره بالا کیا به به سایت سر میزنم : زیادزیاد ویرایش شده در آذر 99 توسط Gholamreza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 salam black_wolf hastm wa dakhast ozviat darm gunnerm test cmd ro bldm barae test duel myam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اسم: [D]ream_Killer Level:16 سن 15 زمان بازی کردن:۲ ساعت چه ساعاتی بازی میکنم :۱۱:۰۰.۰۱:۰۰ چرا فکشن قبلو ترک کردم :میخومیخواستم رنکم بره بالا کیا به به سایت سر میزنم :بیشتر وقتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 درخواست عضویت در فکشن بالاس رو دارم اسم در بازی : sajjad234 Level 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اسم [D]ream_Killer Level:16 سن 15 زمان بازی کردن:۲ ساعت چه ساعاتی بازی میکنم :۱۱:۰۰_۰۱:۰۰ چرا فکشن قبلو ترک کردم :میخومیخواستم رنکم بره بالا چه قتا به سایت سر میزنم: بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 nik :MANIINAM LVL:14 ONLINE BODAN :ZIAD MIAM ANJOMAN MODAM CHECK MISHE FACTION GHABLIMAM STORM MEN BODE . LEADER BAD DASH V YE MOSHT NOOB ONJA BODAN ESTEFA DADAM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، Mani Doosti گفته است : nik :MANIINAM LVL:14 ONLINE BODAN :ZIAD MIAM ANJOMAN MODAM CHECK MISHE FACTION GHABLIMAM STORM MEN BODE . LEADER BAD DASH V YE MOSHT NOOB ONJA BODAN ESTEFA DADAM chi shod ویرایش شده در دی 99 توسط Mani Doosti نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 اِسم شما در بازی: سطح شما در بازی:14 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:6ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: خوب نبود روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 99 salam khed mate staff server dar khast ozviat gang ballas ro darm black_wolf level 16 singel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر