گزارش دادن ارسال شده در فروردین 98 (ویرایش شده) با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان تهران گیمینگ | Tehran Gaming در این موضوع شما میتوانید در اقلیت Storm Men ثبت نام کنید، روی ارسال پاسخ به این موضوع کلیک کنید فُرم زیر را پر کنید تا توسط رهبر اقلیت بررسی شود. اِسم شما در بازی: سطح شما در بازی: سن واقعی شما: روزانه چقدر بازی میکنید: در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ شرایط و ضوابط: داشتن سطح 10+ در بازی داشتن سابقه رنک 2+ در اقلیت های ملایم فعال بودن و مسلط بودن به قوانین پر کردن تمامی فیلد ها الزامی است. پیشنهاد میشود فُرمِ بالا را Copy و Paste کنید و سپس فُرم را تکمیل کنید. تمام فرم های ثبت نام برای عضو شدن در اقلیت Storm Men باید در این موضوع پست داده شود. شما نباید عضو اقلیت باشید و همچنین نباید تنبیه اقلیتی (FP) داشته باشید. در صورت رد شدن در آزمون (Test) شما میتوانید 2 روز بعد دوباره درخواست ورود بزارید، در صورت رعایت نکردن شما در بازی یک اخطار (Warn) دریافت میکنید. خودِ شخص رهبر در اسرع وقت فرم شما را بررسی خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به رهبر در رابط با فرمتان، رهبر حق رد کردن درخواست شما را دارد. ویرایش شده در آبان 99 توسط Theo به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 98 درخواست عضویت دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 98 با سلام. درخواست عضویت در مافیا storm را دارم. الان هم در سرور حضور دارم Pouya level 11 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مهر 98 @Pouya با سلام درخواست شما قبول شد برای تست در سرور حضور داشته باشید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 سلام. درخواست عضویت در مافیا استورم را دارم. Alexiuos lvl 8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 98 درخواست عضویت دارم لولم9 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 98 سلام به تمامی گنگستر های ls گنگتون بالاست اسمم تو بازی saman1383 دو بار تو مافیا بودم همچنین پسرخالم هم تو همین خانوادس smok لول 18 هستم و درخواست ورود به این خانواده رو دارم هم اکنون 20 تا fp دارم ولی فردا تموم میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در دی 98 با عرض سلام درخواست عضویت در خانواده رو دارم nick: _MojtabA_ lvl: 10 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 من عضو شم کولاک میکنم ازتون خواهش میکنم منو بیار به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 هستم و درخواست عضویت دارم لولم هم 8 هستش و گانریم هم بدک نیست و اسنایپر خوبی هم هستم از شما تقاضا دارم منو تو فکشنتون بپذیرید AT_vampire سلام به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 با سلام در خواست عضویت دارم. nick=warrior lvl=23 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 99 (ویرایش شده) . ویرایش شده در فروردین 99 توسط NMDGODDY تغییر نظر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 arman2020 lvl 20 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 درخواست عضویت دارم لول ۱۲ (PISHRO) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 (ویرایش شده) . ویرایش شده در اردیبهشت 99 توسط Tami به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام درخواست عضویت دارم اسمم amirhossin 481 لول: 18 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 سلام DN7 هستم و درخواست عضویت دارم،لولم هم 14هست و بزودی 15 میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 TGp هستم لیدر Storm Men درخواست شما قبول شد در سرور با من در ارتباط باشید. Leader Storm Men Mafia به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 سلام Amir6075 هستم Level 12 درخواست عضویت در فکشن شما را دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 درخواست عضویت دارم level 12 name:AmIn79 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 درخواست شما پذیرفته شد. جهته تست در سرور حظور داشته باشید Storm Family Leader : ZunFiX به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 در خواست عضویت دارم Nick:DeadStroke به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 درخواست عضویت در این فکشن را دارم. اسمم در بازی:Mahdi1385 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 درخواست عضویت دوستم در این فکشن اسم دوستم در بازی:mahdis84 لول دوستم در بازی:10 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در مرداد 99 @Mahdinn در خواست شما جهت ورود به فکشن پذیرفته شد، در سرور با بنده در ارتباط باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر