گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 سم شما در بازی: RAMIN_JJ سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید: MALOM NIS در چه ساعت هایی بازی میکنید؟MALOM NIS چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: KHASTE SHODAM AZ NG YEKIO CHAND BAR *HTAM KICK HSODAM روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:ZIAD نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:amirkingidimo1 سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید:2الی5 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟بیشتر, شبا چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:Emad_zy7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:7 روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 درخواست عضویت در فکشن را دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، RAMIN JAFARI گفته است : سم شما در بازی: RAMIN_JJ سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید: MALOM NIS در چه ساعت هایی بازی میکنید؟MALOM NIS چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: KHASTE SHODAM AZ NG YEKIO CHAND BAR *HTAM KICK HSODAM روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:ZIAD در هم اکنون، amir omidi گفته است : اِسم شما در بازی:amirkingidimo1 سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید:2الی5 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟بیشتر, شبا چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 در هم اکنون، Emad_zy7 گفته است : اِسم شما در بازی:Emad_zy7 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:7 روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 درخواست عضویت در فکشن را دارم. darkhast shoma accept shod ba man dar server dar ertebat bashid Lost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی: ThE_WiZarD سن واقعی شما: 17 روزانه چقدر بازی میکنید: 12ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00): 07:00 تا 21:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: خسته کننده روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:taha41148 سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید:4,5ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2و3بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 On 12 مهر 1399 at 11:02 AM, 2Pac said: در این موضوع شما میتوانید در اقلیت شرکت تاکسی "Taxi Company" ثبت نام کنید، ارسال پاسخ به این موضوع استفاده کنید و فُرم زیر را پر کنید. اِسم شما در بازی:Sobhan81 سن واقعی شما:18 روزانه چقدر بازی میکنید:5 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):6تا11 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: عضو نبودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 On 12 مهر 1399 at 11:02 AM, Tupac said: در این موضوع شما میتوانید در اقلیت شرکت تاکسی "Taxi Company" ثبت نام کنید، ارسال پاسخ به این موضوع استفاده کنید و فُرم زیر را پر کنید. اِسم شما در بازی:SOBHAN81 سن واقعی شما:17 روزانه چقدر بازی میکنید:3 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):6.9 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: ...... روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، taha abasyan گفته است : اِسم شما در بازی:taha41148 سن واقعی شما:15 روزانه چقدر بازی میکنید:4,5ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2و3بار در هم اکنون، KINGTAYPER گفته است : در هم اکنون، KINGTAYPER گفته است : dar server ba Lost dar ertebat bashid 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) اِسم شما در بازی:POPO22 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:بیشتر از 8 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):14:00 الی 21:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: عضو نبودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار خواهش میکنم درخواست رو قبول کنید. خیلی به این شغل نیاز دارم ویرایش شده در آذر 99 توسط DREEMKILLER نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:sina_tanta سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:4ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) سم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:۱۶ روزانه چقدر بازی میکنید: ۴ تا ۵ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست ولی زیاد هستم چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: ۲ تا ۳ بار ویرایش شده در آذر 99 توسط TRRORMAN یکی رو ننوشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در 3 دقیقه قبل، TRRORMAN گفته است : سم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:۱۶ روزانه چقدر بازی میکنید: ۴ تا ۵ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست ولی زیاد هستم چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: ۲ تا ۳ بار @Sphre Sajde نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اسم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ معلوم نیست ولی زیاد هستم تو بازی چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:۳ تا ۴ بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در 1 دقیقه قبل، TRRORMAN گفته است : اسم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ معلوم نیست ولی زیاد هستم تو بازی چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:۳ تا ۴ بار قبول کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، TRRORMAN گفته است : قبول کنید لطفا @Sphre Sajde لیدره @Sphre Sajde نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 در هم اکنون، abolfazlhadi گفته است : @Sphre Sajde لیدره @Sphre Sajde در هم اکنون، TRRORMAN گفته است : قبول کنید لطفا در هم اکنون، TRRORMAN گفته است : اسم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید: زیاد در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ معلوم نیست ولی زیاد هستم تو بازی چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید:۳ تا ۴ بار در هم اکنون، abolfazlhadi گفته است : @Sphre Sajde در هم اکنون، TRRORMAN گفته است : سم شما در بازی: (TRROR) سن واقعی شما:۱۶ روزانه چقدر بازی میکنید: ۴ تا ۵ ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست ولی زیاد هستم چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: ۲ تا ۳ بار در هم اکنون، taha abasyan گفته است : اِسم شما در بازی:sina_tanta سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:4ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار در هم اکنون، DREEMKILLER گفته است : اِسم شما در بازی:POPO22 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:بیشتر از 8 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):14:00 الی 21:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: عضو نبودم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 یا 4 بار خواهش میکنم درخواست رو قبول کنید. خیلی به این شغل نیاز دارم Be mahz khali shodan fac az shoma test gerefte mishavad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اسم شما در بازی : matinmatin_bt سن واقعی شما: 16 در چه ساعت هایی بازی میکنید : 13:00 تا 18:00 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید : نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک میکنید ؟ ۵ بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:amirrahimi سن واقعی شما:13 روزانه چقدر بازی میکنید:4ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟معلوم نیست چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1بار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) slam khobin ویرایش شده در آذر 99 توسط Matin Khorsandian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 On 12 مهر 1399 at 11:02 AM, Tupac said: اِسم شما در بازی:abolfaz 138 سن واقعی شما:16 روزانه چقدر بازی میکنید:3_4 در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):11_15 چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: تاحالا نداشتم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) slm kaste nabashin نقل قول ویرایش شده در آذر 99 توسط Matin Khorsandian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 اِسم شما در بازی:SADRA3169 سن واقعی شما:۱۷ روزانه چقدر بازی میکنید: ۴ یا ۵ در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):بستگی به کار روز چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: نداشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) اِسم شما در بازی:yousefz2006 سن واقعی شما:14 روزانه چقدر بازی میکنید:بیش از 5 ساعت در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(مثال: 15:00 تا 18:00):۱۵ الی ۲۰ اغلب اوقات ۱۲ الی ۱۴دهم بازی میکنم چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید:اقلیت قبلی من تاکسی بوده است و میخواستم به مدت یه هفته استراحت کنم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار ویرایش شده در آذر 99 توسط Yousefz2006 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آذر 99 (ویرایش شده) اِسم شما در بازی: Matthew سن واقعی شما: 17 روزانه چقدر بازی میکنید: 6ta8 sat در چه ساعت هایی بازی میکنید؟(9or11:3:00or:5:00) چرا شما اقلیت قبلی خودتون رو ترک کردید: Khaste shodam azsh روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1or2 ویرایش شده در آذر 99 توسط Parsa Shahbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر