گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 22 دقیقه قبل، RAHBAR گفته است : من نه توهین کردم نه کار اشتباهی انجام دادم واسه جیل کردن شما..... و اینکه دفعه بعدی بیای تو بازی من وقتی در حالت انجام وظیفه ام بهم با ماشین بکوبی یا حرف بی مورد بزنی برخورد جدی میکنم ... روز خوش پلیر عزیز مشکل از تو نیست مشکل از اون لیدری هست تو رو میاره تو فکشن سطح لیدر اقلیت پلیس با این ممبر هاش @Medal gamer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 25 دقیقه قبل، LoYal گفته است : مشکل از تو نیست مشکل از اون لیدری هست تو رو میاره تو فکشن سطح لیدر اقلیت پلیس با این ممبر هاش @Medal gamer ببین اصلا حوصله بحث با آدم هایی زبون نفهمی مثل تو رو ندارم لطفا حد و حدود خودتو رعایت کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 1 ساعت قبل، LoYal گفته است : مشکل از تو نیست مشکل از اون لیدری هست تو رو میاره تو فکشن سطح لیدر اقلیت پلیس با این ممبر هاش @Medal gamer کلا دنبال شری تو 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 3 ساعت قبل، LoYal گفته است : مشکل از تو نیست مشکل از اون لیدری هست تو رو میاره تو فکشن سطح لیدر اقلیت پلیس با این ممبر هاش @Medal gamer خصومت شخصی با لیدر دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 11 ساعت قبل، Hadi sp گفته است : خصومت شخصی با لیدر دارید ؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 19 ساعت قبل، LoYal گفته است : Esm Man Dar Server >>>>>> HeLen_JeNaYaTkAr >>Esm Kasi Ke Az Un Shekayat Darm >>>>>>>> Rahbar Film @RAHBAR https://s16.picofile.com/d/8429823734/ad7668c2-9765-4fb7-9271-6a4043085bc1/bandicam_2021_04_06_14_56_14_899.mp4 با سلام شما به کاپ اتک دادید و فرد را مورد آزار و اذیت قرار دادید و اگر کمی دقت کنید آقای Rahbar شما را به جیل منتقل نکرد و درست اینکه شخص به شما دستبند زد اگه نمیزد هرچی پلیس اونجا بود نبود رو میکشتید و بخاطر اینکه شما New Player هستید ما نمیتوانستیم وانتد دهیم ولی با فرد موردنظر برخورد میشود [بالاخره از ۱۰۰ نفر یه نفر با بنده مشکل باید داشته باشه حیف شانس ما یه New Player بهمون افتاد:)] دیدار به قیامت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، Medal gamer گفته است : با سلام شما به کاپ اتک دادید و فرد را مورد آزار و اذیت قرار دادید و اگر کمی دقت کنید آقای Rahbar شما را به جیل منتقل نکرد و درست اینکه شخص به شما دستبند زد اگه نمیزد هرچی پلیس اونجا بود نبود رو میکشتید و بخاطر اینکه شما New Player هستید ما نمیتوانستیم وانتد دهیم ولی با فرد موردنظر برخورد میشود [بالاخره از ۱۰۰ نفر یه نفر با بنده مشکل باید داشته باشه حیف شانس ما یه New Player بهمون افتاد:)] دیدار به قیامت. با سلام لول من 6 بود ادمین لول منو 6 کرده بود اون روز باور نمیکنید سوال کنید از ادمین صرفا جهت اطلاع شما به لول اکانت اصلی من نمیرسی بعد میگی New PLayer فکر کنم کلا 600 ساعت بازی داری که اونم با SLeep که لول من 6 بود میتونید چک کنید و سوال کنید ویرایش شده در فروردین 0 توسط LoYal Noobi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 18 دقیقه قبل، LoYal گفته است : با سلام لول من 6 بود ادمین لول منو 6 کرده بود اون روز باور نمیکنید سوال کنید از ادمین صرفا جهت اطلاع شما به لول اکانت اصلی من نمیرسی بعد میگی New PLayer فکر کنم کلا 600 ساعت بازی داری که اونم با SLeep که لول من 6 بود میتونید چک کنید و سوال دوست عزیز اگر سکوت نکنید و باز هم به این شکایت در این صفحه ادامه بدین بنده هم مجبورم بعضی از مسائل در مورد شما رو به پیگیری بذارم . شما دارید با این کارتون کل اعضای سرور رو با خودتون بد میکنید ما اومدیم دور هم تو سرور لذت ببریم نه اینکه در forum جواب حرف های پوچ شما رو بدهیم . از شما تقاضا دارم سکوت کنید و الکی نیایند به سایت forum و صفحه شکایت از Pd در صورت تکرار با شما برخورد میشود . Police Department | rahbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 29 دقیقه قبل، LoYal گفته است : با سلام لول من 6 بود ادمین لول منو 6 کرده بود اون روز باور نمیکنید سوال کنید از ادمین صرفا جهت اطلاع شما به لول اکانت اصلی من نمیرسی بعد میگی New PLayer فکر کنم کلا 600 ساعت بازی داری که اونم با SLeep که لول من 6 بود میتونید چک کنید و سوال کنید و اینکه اون روز لول شما ۵ بود نه ۶ خواهشا برای fw دادن به من دروغ سر هم نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 25 دقیقه قبل، RAHBAR گفته است : و اینکه اون روز لول شما ۵ بود نه ۶ خواهشا برای fw دادن به من دروغ سر هم نکنید من لول 6 بودم شاهد هم دارم @[A]bolfazl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 56 دقیقه قبل، LoYal گفته است : با سلام لول من 6 بود ادمین لول منو 6 کرده بود اون روز باور نمیکنید سوال کنید از ادمین صرفا جهت اطلاع شما به لول اکانت اصلی من نمیرسی بعد میگی New PLayer فکر کنم کلا 600 ساعت بازی داری که اونم با SLeep که لول من 6 بود میتونید چک کنید و سوال کنید الان یه فیلم میدم نگاه کنید و برید در فیلم این خانم هم نگاه کنید زمان ها رو تطبیق بدید ببینید آیا اون روز لول شما ۶ بود؟؟؟؟!!!! عزیز من نخوا با ما در بیوفتی من از گیت پلیس میخوام بیام بیرون ss میگیرم دیگه چه برسه به وانتد دادن به ادم پیله ای مثل تو . @erFan @Juice جان مادرتون بن کنید https://uupload.ir/view/btpl_vid-20210407-wa0041.mp4/ ویرایش شده در فروردین 0 توسط RAHBAR 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در هم اکنون، LoYal گفته است : من لول 6 بودم شاهد هم دارم @[A]bolfazl من شاهد دارم لول ۵ بودی هم فیلم هست هم شاهد تو ما رو دیگه رسما مورد تجاوز قرار دادی خسته شدم به مولا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) @erFan @Juice @[A]bolfazl @Lite @Amir @WiCheR @Alexander @Masih واقعا نمیخواین اینو ساکت کنین از هلپر ander تا ادمین lite شکایت الکی کرده فقط از مونده از jones شکایت کنه ویرایش شده در فروردین 0 توسط RAHBAR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در هم اکنون، RAHBAR گفته است : @erFan @Juice @[A]bolfazl @Lite @Amir @WiCheR @Alexander @Masih واقعا نمیخواین اینو ساکت کنین از هلپر ander تا ادمین lite شکایت الکی کرده فقط از مونده از jones شکایت کنه منجیر سرور لول منو 6 کرد به خدا راست میگم همون روز و در ضمن من به شما گفتم که لول من 6 هست تو فیلم من هست ببین اقای لیدر ایشون چون لول من 6 بود به من وانتد داد و در ضمن یعنی میتونه با دست بسته منو کیل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، LoYal گفته است : منجیر سرور لول منو 6 کرد به خدا راست میگم همون روز و در ضمن من به شما گفتم که لول من 6 هست تو فیلم من هست ببین اقای لیدر ایشون چون لول من 6 بود به من وانتد داد و در ضمن یعنی میتونه با دست بسته منو کیل کنه ؟ اولا شما اون روز لول ۵ بودی بنده بررسی کردم . دوما شما گفتی وانتد بده لول ۶ نگفتی لول ۶ هستم وانتد بده فرق این دو جمله . بقرآن قسم به ولله قسم اگه ادامه بدی مث سگ***** تو منو این چند روزه***** بس کن تو رو جان مادرت بس کن ۳۰ دقیقه جیل بودی حقت بود ولکن ولکنننننننننننننن ویرایش شده در فروردین 0 توسط RAHBAR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 9 دقیقه قبل، LoYal گفته است : منجیر سرور لول منو 6 کرد به خدا راست میگم همون روز و در ضمن من به شما گفتم که لول من 6 هست تو فیلم من هست ببین اقای لیدر ایشون چون لول من 6 بود به من وانتد داد و در ضمن یعنی میتونه با دست بسته منو کیل کنه ؟ بعدشم اسکول پلشت مگه من کیل کردم ولکنننننننننننننننن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 لطفا بس کنید!! اینجا جای دعوا نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در در 4 مهر 1399 در 08:53، erFan گفته است : شکایت های قرار داده شده تنها توسط لیدر پیگیری خواهند شد. هر گونه پست گذاشتن نامربوط در این تاپیک ها با اخطار و محرومیت پاسخ داده میشود. نکته بسیار مهم: تمامی موارد شکایت خود را فقط در یک ارسال قرار دهید. سلام من وانتد یک داشتم و PD با یکی که پشت موتور نشسته بود اومد دنبال من به من گفت که G کن ولی اون طرف پیاده نشد که من G کنم و به من تیر زد به چت گیم توجه کنید اسم من در بازی: Aidin اسم PD: Eminking نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 سلام نام من:pooyajoker1 نام کسی که ازش شکایت دارم:EminKING عجب وانتدم پاک شده اومده فوش میده #فشاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 30 دقیقه قبل، pooya1234 گفته است : سلام نام من:pooyajoker1 نام کسی که ازش شکایت دارم:EminKING عجب وانتدم پاک شده اومده فوش میده #فشاری داش مگه تو زن داری که فحشش بچسبه بهت؟ |: ویرایش شده در فروردین 0 توسط Mamad_Heroin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 4 دقیقه قبل، Mamad_Heroin گفته است : داش مگه تو زن داری که فحشش بچسبه بهت؟ |: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 #وضعیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 15 hours ago, aidin.rk said: سلام من وانتد یک داشتم و PD با یکی که پشت موتور نشسته بود اومد دنبال من به من گفت که G کن ولی اون طرف پیاده نشد که من G کنم و به من تیر زد به چت گیم توجه کنید اسم من در بازی: Aidin اسم PD: Eminking دوسته عزیز شما هیچ حرکتی جهت تسلیم شدن نداشتید ومن که دیدم حرکت نمیکنین گفتم شاید قصد فیک کراش دارید یا چیز دیگه تیر زدم جهت اینکه از طریق صدای تیر مطلع کنم بعدشم نکتشم اگه میکشتم یه حرفی بردم ارست کردم فک نکنم این موضو پشکلی داشته باشه چون فصد من اطلاع بوده باز هم @Medal gamer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 2 hours ago, pooya1234 said: سلام نام من:pooyajoker1 نام کسی که ازش شکایت دارم:EminKING عجب وانتدم پاک شده اومده فوش میده #فشاری اولن من کلمه دیوس تکیه کلاممه و معانی مختلفی داره دومن هر کی دوست دارم میگم و همه میدونن سومن اونجا به معنی زرنگی بود به شما یه ام اس دادپ فرار کردی که باز اس اس دارم وقتی رسیدم یه ام اس دادم تا سومی بدم وانتدت تموم شد که از خوش شانسی بود اگه سومی میدادم حتما یه وانتد میگرفتی چهارمن فحش نیس ولی اگه لغت نامه شما معذرت میخام پنجمن باشه اصلا قبول نمیکنی @Medal gamer ششمن خودم ن میزارم اخرش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 2 hours ago, pooya1234 said: البته اینم بگم اون زمان داشتم با یکی تو freq حرف میزدم که اپ میخاس و من اینو برا اون نوشتم که یادم رفته قبلش /wt بزنم ولی باشه اینطوری فرض کنیم که عمدی نوشتم برا تو لطفا از کلمه فشاری هم استفاده نکنیم فشار کمیتیس در فیزیک و ما اجسام نیستیم که رومو فشار حس شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر