گزارش دادن ارسال شده در جمعه در 13:50 @mamad_bastani از کاپ مورد نظر درخواست مدرک میشود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در جمعه در 18:41 در 4 ساعت قبل، Angel گفته است : @mamad_bastani از کاپ مورد نظر درخواست مدرک میشود! اگر کاپ مورد نظر مدرکی نداشته باشه چه تنبیهی براش در نظر گرفته شده ؟ ((((((((مدرک صحیح: یعنی در اون به وضوح مشخص باشه که من بهش حمله کردم و از طرف من دمیج به او وارد شده))))))))) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در جمعه در 19:31 (ویرایش شده) نام شما در سرور:esargee نام PD مورد نظر: D]r_[j]ames] dr_james توضیحات و مدارک : (بانفس عمیق ) سلام من وانتد ۱ بودم فرار می کردم ماشینم هم سالم بود پلیس رسید و اختار داد من ایستادم و باهاش حرف زدم گفتم ۴۰ ثانیه دیگه وانتدم تموم می شه بیخیال من شو ، بعد از ۳ اختار منم وانتدم تموم شد الان اون پلیس باید بی خیال من بشه دیگه چون مثلا فرار کردم و ناپدید شدم و...... ولی ایشون به من دوباره وانتد فرار داد فرار از چی من دیگه وانتد نبودم مثل این که به شهر وند عادی وانتد و اگر دقت کنید پیام اومد که وانتد رفته . لطفا با دلیل قبول یا رد کنید و لطفا از approval ها به من هم بدید جناب ریس XD ویرایش شده در جمعه در 19:36 توسط essrgee اگر approval به هم بدید شکایتم پس می گیریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در جمعه در 21:09 در 8 ساعت قبل، mamad_bastani گفته است : نام شما در سرور:mamad_bastani نام PD مورد نظر:MHD رنگ اسمش چش رو اذیت میکنه تو عکس درست مشخصه شاید غلط نوشته باشم توضیحات و مدارک:من داشتم به سمت هواپیمای ی مافیا شلیک میکردم بعد این به من 4 ستاره داد به علت حمله به کاپ درخاست ویدعو و مدرک دارم که ببینم من کی به تو تیر زدم که تو به من 4 ستاره دادی لطفا رسیدگی به این موضوع فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 07:08 در 17 ساعت قبل، Angel گفته است : @mamad_bastani از کاپ مورد نظر درخواست مدرک میشود! ]حدود 24 ساعت میگذره ولی من مدرکی نمیبینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 07:10 در 18 ساعت قبل، mamad_bastani گفته است : نام شما در سرور:mamad_bastani نام PD مورد نظر:MHD رنگ اسمش چش رو اذیت میکنه تو عکس درست مشخصه شاید غلط نوشته باشم توضیحات و مدارک:من داشتم به سمت هواپیمای ی مافیا شلیک میکردم بعد این به من 4 ستاره داد به علت حمله به کاپ درخاست ویدعو و مدرک دارم که ببینم من کی به تو تیر زدم که تو به من 4 ستاره دادی پیگیری جدی لظفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 14:23 @essrgee فرد مورد نظر توی PD نیست ! @mamad_bastani با کاپ مورد نظر برخورد میشه موفق باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 21:02 در 6 ساعت قبل، Angel گفته است : @essrgee فرد مورد نظر توی PD نیست ! @mamad_bastani با کاپ مورد نظر برخورد میشه موفق باشید! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در شنبه در 21:58 در در 7 اسفند 1399 در 16:15، Yoones Shaghelani گفته است : با سلام و خسته نباشید خدمت لیدر pd یه پلیر خر بنام shayan_sd. چند بار منو با تیرشان منو سوراخ کرده ولی من ندید گرفتم چند اینکارو انجام داده دیگه خسته شدم و مجبور شدم ازش شکایت کنم بهش بگید به من تیر نزنه چون دفعه بعد خودم گان حسابشو میرسم لطفا پیگیری کنید نوووب سگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 07:56 نام شما در سرور:abolfazlsing نام PD مورد نظر:mohamad_hz توضیحات و مدارک:من به ایشون گفتم مال من یک دقیقه مونده بعد 30 ثانیه بغد رفیقشون گفت زمانو قفل کن اشون زمانمو قفل کرد بعد منو انداخت زندان برای 10 دقیقه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 09:23 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، abolfazl1186king گفته است : نام شما در سرور:abolfazlsing نام PD مورد نظر:mohamad_hz توضیحات و مدارک:من به ایشون گفتم مال من یک دقیقه مونده بعد 30 ثانیه بغد رفیقشون گفت زمانو قفل کن اشون زمانمو قفل کرد بعد منو انداخت زندان برای 10 دقیقه. با سلام. ربطی نداره کسی برا من نگفته که زمان رو قفل کن! تو بلد نیستی وقتی یکی رو میخوای Arrest کنی باید وقتی سواره ماشین شد Cuff/ بزنی که زمان رو به قول خودت قفل میکنه و نمیزاره از ماشین پیاده شی و در ضمن ربطی به مدش نداره که 1 دقیقه مونده بزار برم! 1 ثانیه هم مونده باشه باید G کنی اگه می خواستی فرار میکردی که 2 تا هم وانتد میگرفتی. PD هم نیستم FBI ام. ویرایش شده در یکشنبه در 09:28 توسط Mohammad_Hz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 18:19 salam agha man taslim shudam migam nazan nakon dast band mizane mi*he adami k 1 w dare ro mi*han man alan gharar bood 8min dashte basham bekhater dastegol in taze vared 16 min daram mashin nadasht mano *ht _matin_ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در یکشنبه در 18:22 (ویرایش شده) 7 minutes ago, mir_yasin said: salam agha man taslim shudam migam nazan nakon dast band mizane mi*he adami k 1 w dare ro mi*han man alan gharar bood 8min dashte basham bekhater dastegol in taze vared 16 min daram mashin nadasht mano *ht _matin_ @Jones lotfan peagiri konid khastenabashid ویرایش شده در یکشنبه در 18:28 توسط mir_yasin tag kardan admin joens نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 20 ساعت قبل نام شما در سرور:[gamerbas] نام PD مورد نظر:_Matin_ توضیحات و مدارک:aval ke omad ticket dad accept kardam vali behem W 3 dad bad omad ba 2 ta Ms mano kill dad lotfan residegi konid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 20 ساعت قبل Salam Lotfan Madrak Az Wanted Dadane Ishon Bezarid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 20 ساعت قبل 13 hours ago, mir_yasin said: salam agha man taslim shudam migam nazan nakon dast band mizane mi*he adami k 1 w dare ro mi*han man alan gharar bood 8min dashte basham bekhater dastegol in taze vared 16 min daram mashin nadasht mano *ht _matin_ Ba Cop Morede Nazar Barkhord Khahad Shod. [D]ream_Killer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، [gamerbas] گفته است : نام شما در سرور:[gamerbas] نام PD مورد نظر:_Matin_ توضیحات و مدارک:aval ke omad ticket dad accept kardam vali behem W 3 dad bad omad ba 2 ta Ms mano kill dad lotfan residegi konid Azizam Ticket Accept Nakardi Gofti Pol Nadarm Mnm Tebg Gavanin Wanted 3 Dadm ویرایش شده در 20 ساعت قبل توسط Matin Muosavi Ba'ad 3 Bar Ekhtar Dadm G Nakardi Manm To Ro Kill Kardam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 18 ساعت قبل PMwALONE _Matin_ تیکت داد پول نداشتم بهش گفتم بریم بانک وانتد داد...قبلا هم برام پیش اومده بود ولی پلیسای دیگه تا بانک میبردن و تیکتو میدادم:/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 14 ساعت قبل باسلام نام شما در سرور:_Sadra_ نام PD مورد نظر:_Matin_ توضیحات و مدارک:چی بگم؟! اول با ماشین سرور پا میشه من رو میزنه بعد زود میره ماشین عوض میکنه همه چیز در فیلم واضح هستش. فیلم و عکس رو نگاه کنید! GTA_SA_MP-VC2.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 14 ساعت قبل در 5 دقیقه قبل، Sadra g.m گفته است : باسلام نام شما در سرور:_Sadra_ نام PD مورد نظر:_Matin_ توضیحات و مدارک:چی بگم؟! اول با ماشین سرور پا میشه من رو میزنه بعد زود میره ماشین عوض میکنه همه چیز در فیلم واضح هستش. فیلم و عکس رو نگاه کنید! GTA_SA_MP-VC2.mp4 Azizam Chera Pas Edame Filmo Nazashti Kat KardiLotfan Edame Filmo Bede نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 14 ساعت قبل 26 minutes ago, Sadra g.m said: باسلام نام شما در سرور:_Sadra_ نام PD مورد نظر:_Matin_ توضیحات و مدارک:چی بگم؟! اول با ماشین سرور پا میشه من رو میزنه بعد زود میره ماشین عوض میکنه همه چیز در فیلم واضح هستش. فیلم و عکس رو نگاه کنید! GTA_SA_MP-VC2.mp4 Ba playere morede nazar barkhord khahd shod. [D]ream_Killer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در 10 ساعت قبل نام شما در سرور:abolfazsing نام PD مورد نظر:amir توضیحات و مدارک:من از ایشون پرسیدم آپروال دارید؟ ایشون به فحش داداند.و حرف های بدی گفتند. لطفا پیگیری کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر