گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در در 24 آبان 1399 در 09:54، hamid reza گفته است : واسه 1000 دلار جریمه 6 درجه وانتد م کرده! ثانیا اینکه وقتی خودمو تسلیم پلیس کردم و خودش حضور نداره 2درجه وانتد میده! خب نیستی الکی چرا وانتد میدی !!؟ شکایت از : Robertocarols3 شاکی :mahdi_Razavi برخورد شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) @Nyx فرد مورد نظر از فکشن کیک شد! ویرایش شده در آذر 99 توسط Theo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) @Nyx فرد مربوطه از فکشن کیک شد، موفق باشید ویرایش شده در آذر 99 توسط Theo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در در 24 آبان 1399 در 12:21، mahdi85699 گفته است : کاپ ورد نظر یعنی نووووب به تمام معناست که نمیدنه اون مکان مکانه امنه نباید نیر اندازی کرد در در 24 آبان 1399 در 11:33، hamid reza گفته است : ببخشید این بازی قانون نداره این روبرتو کارلوس الکی وانتد میده!!!؟ اگر که نداره بریم جای دیگه بازی کنیم!!!! شاکی : mahdi_razavi Roberto_carlos3 ا پلیس مربوطه از فکشن اداره ی پلیس توسط @Arrow اخراج شد، موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 اسم خود : mamad_paft اسم پلیس : Army توضیح : این طرف منو 3 بار زد همینجوری که تو تصویر میبینید army kiled you نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 اسم خود : mamad_paft اسم پلیس : Army توضیح : این طرف منو 3 بار زد همینجوری که تو تصویر میبینید army killed you نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Nyx_Ulric MRZ چرا دوست من باید اینجوری کشته شه ؟ و درخواست فیلم از فایت بینمون توی گاراج رو دارم. شک به استفاده از سی باگ. MRZ.mp4 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 mohamad113r shooti مثل همیشه یکی بازرسیم کردو چیزی نداشتم و داشتم هات داگی کار میکرد بعدش گفتم حله؟ یعنی برم بم وانتد3 میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 58 دقیقه قبل، mohamad113r گفته است : mohamad113r shooti مثل همیشه یکی بازرسیم کردو چیزی نداشتم و داشتم هات داگی کار میکرد بعدش گفتم حله؟ یعنی برم بم وانتد3 میده داش من این معومه که تو قبلا اینو فرستادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 اره دوست عزیز ولی گفتن باید تو این بخش که مخصوص کاپ ها هست شکایت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 22 hours ago, mohamad113r said: mohamad113r shooti مثل همیشه یکی بازرسیم کردو چیزی نداشتم و داشتم هات داگی کار میکرد بعدش گفتم حله؟ یعنی برم بم وانتد3 میده از ایشون شکایت کنیدFBIدوست عزیز شما باید در تاپیک شکایت از اعضای .::با تشکر:::. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 من تو پی دی بودم نمیدونم چ طور کیک شدم تویه ucpم نزده demoteاز هیچ کس فقط جوین هس که الان با fp23kickشدم چرااااا همیشه انلاین بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در هم اکنون، Mahdi_1996 گفته است : من تو پی دی بودم نمیدونم چ طور کیک شدم تویه ucpم نزده demoteاز هیچ کس فقط جوین هس که الان با fp23kickشدم چرااااا همیشه انلاین بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 نام شما در سرور: red_john نام PD مورد نظر:shayan_sd توضیحات و مدارک: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 8 hours ago, ALI REZA MARAGI said: نام شما در سرور: red_john نام PD مورد نظر:shayan_sd توضیحات و مدارک: .از شما درخواست میشود که مدارک و توضیحات بیشتری قرار دهید !در غیر این صورت شکایت شما رد میشود .::با تشکر::. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 SaviBP 0MaHdiS0 به من اخطار سرعت بالا اومده ولی نتوسنته برسه که منو جریمه کنه بعد نیم ساعت اومدع جریمه میکنه اخه این درسته عکس اول تایمی که واسه من اخطار اومدع عکس دوم تایمی که اومده جریمه میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 12 ساعت قبل، ALI REZA MARAGI گفته است : نام شما در سرور: red_john نام PD مورد نظر:shayan_sd توضیحات و مدارک: با سلام من اصلا با شما صحبت نکردم با erik777 بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 2 hours ago, SaviBP said: SaviBP 0MaHdiS0 به من اخطار سرعت بالا اومده ولی نتوسنته برسه که منو جریمه کنه بعد نیم ساعت اومدع جریمه میکنه اخه این درسته عکس اول تایمی که واسه من اخطار اومدع عکس دوم تایمی که اومده جریمه میکنه .از کاپ مورد نظر درخواست مدرک شد .صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 1 hour ago, omid saeedian said: همه چی تو لینک زیر هست ! .اگر شما شکایتی دارید باید همینجا همه ی مدارک و توضیحات رو بزارید !در غیر این صورت شکایت شما رسیدگی نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Chera Kill Dad ?! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 @Ali.rayisi 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) همه این دوستان تو راب بودن @MEGA007 @Ramin_1954 @CHAPDAS @PaNDa *-* @arkin az درخواست فیلم از این کاپ نوب نفهم اسمش Mobin99 ای خدا نوب تر از نیست -_- ویرایش شده در آبان 99 توسط MrAmir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 25 دقیقه قبل، MrAmir گفته است : همه این دوستان تو راب بودن @MEGA007 @Ramin_1954 @CHAPDAS @PaNDa *-* @arkin az درخواست فیلم از این کاپ نوب نفهم اسمش Mobin99 ای خدا نوب تر از نیست -_- فیلم ندارم! دلیل شکایت رو لطفا بنویسید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Sabriel Mobin99 درخواست مدرک از Ram On CopCar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 8 دقیقه قبل، BiG _ DarK گفته است : Sabriel Mobin99 درخواست مدرک از Ram On CopCar 10 بار ماشینت رو تو حلقم کردی! من باید بار اول میدادم ولی گفتم شاید حواست نبوده اما مثل اینکه از از عمد بوده! Record_2020_11_19_11_15_21_821_0001_0001.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر