گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 !با سلام و عرض ادب! نتیجه ی نهایی این شکایت به @Arrow ارجاء شد، لطفا از هرگونه مضخرفات و حرفای بیخود در این صفحه خودداری کنید موفق باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 با سلام @FasterBig faster با این شیوه صحبت کردن شما ایشون اصلا بی ادبی و حرف بدی به شما نزدند و شکایت شما رد شد (هیچ دلیل و مدرکی برای پاک کردن وانتد شما وجود ندارد) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) شکایتمو پس میگیرم ویرایش شده در آبان 99 توسط BiG _ DarK نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 9 ساعت قبل، Nyx گفته است : دوستان من حق دخالت در پیت ها رو مدارم اما یه چیزی رو بگم کاملا این کار اشتباه هستش که Hcu کنه و بعد تیر بزنه مثل اینکه به رابر HcuیاTazerبزنی و کنی که اصلا درست نیس حتی لیدر ما که Arrow هستش هم همینه میگه قطعا قانون میگه وانتد های بالا رو باید خودت کیل کنی نه m...بدی و یا از هیچ CMDدیگری استفاده کنی ببخشید به هر حال اما قصد دخالت رو نداشتم بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 8 ساعت قبل، SaviBP گفته است : SaviBP MRZ بدون هیچ اخطاری اومده به من میگه سرعت زیاد میرفتی جریمه میکنه بهش میگم واسه من هیچ اخطاری نیمد که سرعت بالاس میگه اخطار چیه *خل(موجود در اس اس) اگه واسه من اخطار اومده لطفا بگین اس اسشو بدع اگه نیمدع لطفا وانتد منو پاک کنید پلیس مورد نظر باید مدرک بزارید از پیام آمدن سه پیغام اخطار با توجه به قوانین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 On 4 مهر 1399 at 8:24 AM, Theo said: نام شما در سرور: Nyx_Ulric نام PD مورد نظر: ENEMY_(G) توضیحات و مدارک: https://tgforum.ir/index.php?/topic/17447-فرم-شکایات-سمپ-پلیر-ها-nyx/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 SaviBP MRZ بدون هیچ اخطاری اومده به من میگه سرعت زیاد میرفتی جریمه میکنه بهش میگم واسه من هیچ اخطاری نیمد که سرعت بالاس میگه اخطار چیه *خل(موجود در اس اس) اگه واسه من اخطار اومده لطفا بگین اس اسشو بدع اگه نیمدع لطفا وانتد منو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 MahdiS80006 MRZ من از جیل درومدم این پلیسه جلو من خورد زمین بعد پاشد با دیزرت به من تیر زد بعدم بهش میگم چرا زدی هیچی نمیگه بعد منم زدمش میگه وانتد میخوایی؟زدن پلیس ۶تا وانتد دارع بعدم منو میکشه لطفا رسیدگی شه :| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Vaz Numosan RobertoCarlos3 Madrak Bede Ke Man Tond Raftam Fast Residegi Kon @Arrow نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Wanted Midi Noob? Be Khoda Noob Niarid Cop Clear Konid Numosan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Nyx_ulric ENEMY_(G) Abusing faction's power. Insulting. tashvigh digaran be abuse. فقط درخواست میکنم دیگه تو فکشن پلیس نباشه. نه تنها خودش اینکار رو انجام میده،بلکه بقیه رو تشویق به انجامش میکنه. یعنی مسخره تر از این ادم نیست. همه چیز تو فیلم مشخصه https://s16.picofile.com/file/8413954150/ENEMY_G_cuff_Kill_on_bike_1.mp4.html madrak 3 edited.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 14 ساعت قبل، Nyx گفته است : Nyx_ulric ENEMY_(G) Abusing faction's power. Insulting. tashvigh digaran be abuse. فقط درخواست میکنم دیگه تو فکشن پلیس نباشه. نه تنها خودش اینکار رو انجام میده،بلکه بقیه رو تشویق به انجامش میکنه. یعنی مسخره تر از این ادم نیست. همه چیز تو فیلم مشخصه https://s16.picofile.com/file/8413954150/ENEMY_G_cuff_Kill_on_bike_1.mp4.html madrak 3 edited.mp4 شکایت شما به لیدر محترم اداره ی پلیس ارجاء شد @Arrow نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 واسه 1000 دلار جریمه 6 درجه وانتد م کرده! ثانیا اینکه وقتی خودمو تسلیم پلیس کردم و خودش حضور نداره 2درجه وانتد میده! خب نیستی الکی چرا وانتد میدی !!؟ شکایت از : Robertocarols3 شاکی :mahdi_Razavi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Agha In Noobo Ki Ovorde Cop? Faghat 2 Ta /Mb Dade Bad Alaki W Mide gta_sa 2020-11-14 10-53-33-892.mp4 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 gta_sa 2020-11-14 10-53-33-892.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Bad Dobare Omade 1 W Alaki Dige Mide 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 Nyx_Ulric [Mafia][aryan] Insulting player. team with people to kill robber killing runner with mp5 on bike دیگه چی بگم ؟ یجوری حرف میزنه سنش پایین 16 هم هست :l میگه چیتری بعد نمیتونه کاری کنه،تو تیم اسپیک هم که یکسر چرت و پرت میگه 2 film dige dar picofile upload mishavad. madrak aryan fohashi.mp4 aryan_mdrk_1.mp4 madrak 3 aryan + Civil involved.mp4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 12 ساعت قبل، XNiCe گفته است : Bad Dobare Omade 1 W Alaki Dige Mide همین نوب واسه 1000 دلار جریمه 6 درجه وانتد داده به من! شکایتم 2تا بالاتر از مال توعه خواستار عزل این نوبیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 نام شما در سرور: ATENAjoker نام PD مورد نظر:[ArYaN] توضیحات و مدارک: Kill Bi Dalil :| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 SaviBP RobertoCarlos3 زده ماشینمو تر*ده وانتد هم میده لطفا رسیدگی شه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 ببخشید این بازی قانون نداره این روبرتو کارلوس الکی وانتد میده!!!؟ اگر که نداره بریم جای دیگه بازی کنیم!!!! شاکی : mahdi_razavi Roberto_carlos3 ا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 در 12 ساعت قبل، SaviBP گفته است : SaviBP RobertoCarlos3 زده ماشینمو تر*ده وانتد هم میده لطفا رسیدگی شه الکی وانتد میده باید بندازنش بیرون منم الکی وانتد داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 با سلام بازیکن @Nyx شکایت شما پزیرفته شد فرد مورد نظر Faction warn دریافت کرد. بازیکن @XNiCe شکایت شما پزیرفته شد فرد مورد نظر Faction warn دریافت کرد. بازیکن @hamid reza شکایت شما پزیرفته شد فرد مورد نظر Faction warn دریافت کرد. بازیکن @PaNDa *-* شکایت شما رد شد شما مدارک کافی ندارید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 با سلام دوستان عزیز تا میتونید برای شکایت های خود مدارک کافی فراهم کنید (فیلم مورد استفاده تر است) و از ارسال هرگونه پست بی دلیل و بی ادبی به هر شخصیتی و هرگونه دخالت در شکایات و قوانین خودداری نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) 1. ChapDas 2. Samee 3. Darkhast film rob dishab gta_sa 2020-11-14 02-26-44-052.mp4 ویرایش شده در آبان 99 توسط CHAPDAS نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر