گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 چراااااا تنننننووووووبببب کاپپپپ میکنیینیننین من از این فلان شده ss میخوام که من این فلان شده رو کیل کردم اصان نه ct بواه نه هیچی داشتم میرفتم که hit بزنم این w kill cop داده اقایه ezakil رسیدگیه سریع درخواست پاک شدن وانتد @Frank @Lite @Ezekiel. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در هم اکنون، haje_p گفته است : چراااااا تنننننووووووبببب کاپپپپ میکنیینیننین من از این فلان شده ss میخوام که من این فلان شده رو کیل کردم اصان نه ct بواه نه هیچی داشتم میرفتم که hit بزنم این w kill cop داده اقایه ezakil رسیدگیه سریع درخواست پاک شدن وانتد @Frank @Lite @Ezekiel. با سلام ایشون بنده رو kill کردن و وارن kill by contract برای من نیومده تازه 2 بار هم kill که جلو medalixer بوده بار دوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 ۲ بار kill کردی بدون contract منم حق داشتم w بدم و درستم دادم تو اگر باگ میخوردی نمیتونستی بزنی اصلا تو ss همه چی مشخصه من حرفی ندارم دیگه الکی kill کردی دفاعی هم نمیتونی بکنی از خودت شاهد هم دارم برای بار دوم که kill کردی تو hq خودتون منو کشتی شاهد ها : medalixer و amirparsa_vb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در هم اکنون، MILAD ST گفته است : با سلام ایشون بنده رو kill کردن و وارن kill by contract برای من نیومده تازه 2 بار هم kill که جلو medalixer بوده بار دوم 1 بازی باگ خورده و من اصلا شما رو کیل نکردم 2 باره 2 من 6w داشتم و حق دفاع از خودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 12 hours ago, haje_p said: چراااااا تنننننووووووبببب کاپپپپ میکنیینیننین من از این فلان شده ss میخوام که من این فلان شده رو کیل کردم اصان نه ct بواه نه هیچی داشتم میرفتم که hit بزنم این w kill cop داده اقایه ezakil رسیدگیه سریع درخواست پاک شدن وانتد @Frank @Lite @Ezekiel.شکایت شما درحال برسی میابشد لطفا صبور باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 13 ساعت قبل، haje_p گفته است : چراااااا تنننننووووووبببب کاپپپپ میکنیینیننین من از این فلان شده ss میخوام که من این فلان شده رو کیل کردم اصان نه ct بواه نه هیچی داشتم میرفتم که hit بزنم این w kill cop داده اقایه ezakil رسیدگیه سریع درخواست پاک شدن وانتد @Frank @Lite @Ezekiel. با توجه به مدارک اراعه شده توسط کاپ مورد نظر شکایت شما رد میشود.موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 Salam Nick: DrZeos Noob Jan: Ander Noobe sag Tozihat: Ishun Mige Ke Film Daram Manam Goftam Bekiwram Ba'd Miad W Insult Cop Mide Barkhurd Beshe ba In Noob Jan 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 3 دقیقه قبل، arkin az گفته است : Salam Nick: DrZeos Noob Jan: Ander Noobe sag Tozihat: Ishun Mige Ke Film Daram Manam Goftam Bekiwram Ba'd Miad W Insult Cop Mide Barkhurd Beshe ba In Noob Jan Man Khdam Mikhasam Ss Bezaram Khobe Gozashti Ye Non-rp Tamizam DAri Farda Mire PvAdmin 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 4 دقیقه قبل، arkin az گفته است : Salam Nick: DrZeos Noob Jan: Ander Noobe sag Tozihat: Ishun Mige Ke Film Daram Manam Goftam Bekiwram Ba'd Miad W Insult Cop Mide Barkhurd Beshe ba In Noob Jan Shoma Alave Bar Ajail Bayad Mute Ham Beshin! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در هم اکنون، ilia گفته است : Man Khdam Mikhasam Ss Bezaram Khobe Gozashti Ye Non-rp Tamizam DAri Farda Mire PvAdmin Ok Hala Ck Kon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 59 دقیقه قبل، arkin az گفته است : Salam Nick: DrZeos Noob Jan: Ander Noobe sag Tozihat: Ishun Mige Ke Film Daram Manam Goftam Bekiwram Ba'd Miad W Insult Cop Mide Barkhurd Beshe ba In Noob Jan شکایت شما درحال برسی میباشد.لطفا صبور باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) Amier چرا باید با mini اتک بده؟ رسیدگی کن اقا AmiEr.avi ویرایش شده در فروردین 0 توسط Mahan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 20 ساعت قبل، Mahan گفته است : Amier چرا باید با mini اتک بده؟ رسیدگی کن اقا AmiEr.avi 541.25 kB · 1 download با سلام با توجه به مدارک داده شده شکایت شما رد میشود لطفا مدارک واضح تری بزارید.(هچنین امیر از اوجایی که هاستر نیست ادمینا باید رسیدگی کنن که کی بهش مینی گان داده.)لطفا به بخش شکایت از هاستر ها مراجعه فرمایید. ویرایش شده در فروردین 0 توسط Ezekiel. بخش هاستر ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 18 hours ago, Ezekiel. said: با سلام با توجه به مدارک داده شده شکایت شما رد میشود لطفا مدارک واضح تری بزارید.(هچنین امیر از اوجایی که هاستر نیست ادمینا باید رسیدگی کنن که کی بهش مینی گان داده.)لطفا به بخش شکایت از هاستر ها مراجعه فرمایید. شما کمتر جق بزن عکسو واضح ببینی هر خری اینو ببینه میفهمه مینیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 نام شما در سرور:aliii نام NG مورد نظر:__Mr[X]_ توضیحات و مدارکgoft piade sho amma ms nadad piade shodam ba,d savar shodam wanted 3 dad chera nmigi sabr kon ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 4 ساعت قبل، . aliii گفته است : نام شما در سرور:aliii نام NG مورد نظر:__Mr[X]_ توضیحات و مدارکgoft piade sho amma ms nadad piade shodam ba,d savar shodam wanted 3 dad chera nmigi sabr kon ? پلیر مورد نظر در این فکش نیستند.لطفا به بخش شکایت از اقلیتFBI مراجعه فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 نام شما در سرور:abolfazlsing2 نام NG مورد نظر:ander توضیحات و مدارک:ایشون الکی وانتد میدن به من تنها ندادن به بعضی از کسانی که تو سپن بودن اون ها هم میان الان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) Name: AERjoker Cop: Ander این اقا در عرض 6 ثانیه 3 تا mt میده و اصلا امون نمیده ادم از اون محدوده کوفتی دور بشه. داشتم از بقلش دور میشدم وانتد داد و من دلیل MT ایشون رو میخوام بدونم به چه علت باید از اسپاون دور بشم. . ویرایش شده در فروردین 0 توسط AERjoker نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) Vartolu_Sadetttin Ander Ta Respawn Shodam Shoru Kard Be Warn Dadan Va Bedone Mohlat W Dad To ss Ham Hastesh Ke Kam Tar Az 20Sec 3 Warn Va W Dad ویرایش شده در فروردین 0 توسط Vartoli Afzodane ss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 25 دقیقه قبل، Vartoli گفته است : Vartolu_Sadetttin Ander Ta Respawn Shodam Shoru Kard Be Warn Dadan Va Bedone Mohlat W Dad To ss Ham Hastesh Ke Kam Tar Az 20Sec 3 Warn Va W Dad شکایت شما درحال برسی میباشد لطفا صبور باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 spawn Shoresh Karde Bodin Filmesham Mojode Az Aval Ta AAkhar Be Kasani Ke Wanted Dadam Film Darm Shoma Bayad Avalin Mt Mibinid SARY mAHAL Ro Tark Konid! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 25 دقیقه قبل، ilia گفته است : spawn Shoresh Karde Bodin Filmesham Mojode Az Aval Ta AAkhar Be Kasani Ke Wanted Dadam Film Darm Shoma Bayad Avalin Mt Mibinid SARY mAHAL Ro Tark Konid! تایپک آقای یاسین رو باز کن موضوع دستگیرت میشه تظاهرات |: ویرایش شده در فروردین 0 توسط Mohammad Matin Najafi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 در 23 ساعت قبل، Vartoli گفته است : Vartolu_Sadetttin Ander Ta Respawn Shodam Shoru Kard Be Warn Dadan Va Bedone Mohlat W Dad To ss Ham Hastesh Ke Kam Tar Az 20Sec 3 Warn Va W Dad به کاپ مورد نظر تذکرات لازم داده شد.موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) نام شما در سرور: Esargee نام NG مورد نظر:ander توضیحات و مدارک : ایشون من وانتد یک داشتم ۳ تا پلیس اوفتاده بود دونبالم هر کدوم یه هشدار می داد حالا من عشم کشید سوار موتور پلیس شدم بعد ایشون به من وانتد می ده بی توجهی به کاپ !! وژدانا ؟ به w 1 بعد از ۳ /mb می تونی runner بدی در حالی که من تسلیم شدم اینجا بالا می بینید که /mb می ده در 19:49:06ولی من سوار ماشین هادی می شم و /cuffed میزنه 19:49:09اینجا می بینید وانتد بی توجهی به کاپ میده به /timestamp دقت کنید 19:49:20 و هادی C-6 شدم کیل کرد که عادی هست اینم قوانین خودم دوست داشتم سوار موتور هادی بشم و فقط زمانی به کسی که وانتد هست وانتد گوش ندادن به حرف پلیس بدی که به طرف /Huc زده باشه عکس ها رو با گوشیم گرفتم f8 هرچی می زدم کار نکرد ویرایش شده در فروردین 0 توسط essrgee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گزارش دادن ارسال شده در فروردین 0 (ویرایش شده) در 26 دقیقه قبل، essrgee گفته است : نام شما در سرور: Esargee نام NG مورد نظر:ander توضیحات و مدارک : ایشون من وانتد یک داشتم ۳ تا پلیس اوفتاده بود دونبالم هر کدوم یه هشدار می داد حالا من عشم کشید سوار موتور پلیس شدم بعد ایشون به من وانتد می ده بی توجهی به کاپ !! وژدانا ؟ به w 1 بعد از ۳ /mb می تونی runner بدی در حالی که من تسلیم شدم اینجا بالا می بینید که /mb می ده در 19:49:06ولی من سوار ماشین هادی می شم و /cuffed میزنه 19:49:09اینجا می بینید وانتد بی توجهی به کاپ میده به /timestamp دقت کنید 19:49:20 و هادی C-6 شدم کیل کرد که عادی هست اینم قوانین خودم دوست داشتم سوار موتور هادی بشم و فقط زمانی به کسی که وانتد هست وانتد گوش ندادن به حرف پلیس بدی که به طرف /Huc زده باشه عکس ها رو با گوشیم گرفتم f8 هرچی می زدم کار نکرد شکایت شما در حال برسی میباشد. لطفا صبور باشید. ویرایش شده در فروردین 0 توسط Ezekiel. . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر